VLN nieuws
112

Wijkpark Middenhoven uitgekamd na melding over man met vuurwapen

Amstelveen - Meerdere politie-eenheden gehuld in kogelwerende vesten hebben zaterdagavond een zoekactie gehouden in wijkpark Middenhoven en omgeving, nadat er een melding binnen was gekomen dat een man een vuurwapen bij zich zou dragen.

Via Burgernet werd publiek opgeroepen om uit te kijken naar een 20-jarige man in donkere kleding. Ook vroeg de politie nadrukkelijk om de man niet te benaderen en afstand te houden.

Het wijkpark Middenhoven werd voor de actie compleet omsingeld door veel politie eenheden. Na een zoekactie met onder andere politiehonden werd in het park niemand aangetroffen.

Omdat er uiteindelijk niemand werd aangetroffen die aan het signalement voldeed, werd de zoekactie beëindigd


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement. 

Algemeen gisteren 13:01

Inwoners Amstelveen willen een actief en afwisselend Stadsplein

Amstelveen - Begin dit jaar dachten ruim 3.000 Amstelveners en bezoekers aan het Stadshart mee over de toekomstige inrichting van het Stadsplein. De meerderheid heeft gekozen voor een plein met een actieve en afwisselende sfeer, met veel groen en natuurlijke, houten elementen.