Wijn met sterren! 

AMSTELVEEN - Nationaal beroemd is De Wijnschuur in Nes aan de Amstel vanwege het ongekende assortiment wijnen. Voor tal van fijnproevers is de idyllisch gelegen wijnhandel langs rivier de Amstel een zeer vertrouwde plek om wijn te halen, zeker aan het einde van het jaar.

Dan presenteert eigenaar Dennis Wiersema traditiegetrouw altijd een uitgekiende collectie kerststerren: wijnen die trending zijn rond de feestdagen en tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden.

43 kerststerren
Dit jaar haalden liefst 43 wijnen de sterrencollectie van De Wijnschuur: een collectie die begin november al zeer enthousiast werd ontvangen tijdens een grote proeverij, waar de klantenkring van De Wijnschuur voor was uitgenodigd.

Voor iedereen
De kerststerren van 2016 zijn prachtig en bieden voor iedere voorkeur heerlijke wijnen uit tal van landen. Van bruisende bubbels, houtgelagerde Chardonnay en frisse witte wijn tot een stevige Barolo of smaakvolle Saint-Émilion Grand Cru: het moet gek lopen wil er niet een kerstster voor jouw persoonlijke smaak tussen zitten.

Gedegen advies
Mocht dat niet het geval zijn: niet getreurd. Los van de kerststerren heeft De Wijnschuur een collectie van meer dan achthonderd wijnen en staat het professionele team van De Wijnschuur natuurlijk klaar voor gedegen advies. Daarnaast is het heerlijk om op dit nostalgische wijndomein rond te snuffelen. En al jaren geldt, los van de kerststerren, bij De Wijnschuur 12 halen, 10 betalen voor alle stille witte, rode en rosé wijnen en dus kom je nooit bedrogen uit.

Bedrijfsleven
De Wijnschuur is ook beroemd in het regionale bedrijfsleven, vanwege de snelle en rechtstreekse levering aan tal van (horeca)bedrijven. En natuurlijk vullen veel bedrijven hun kerstpakketten met een fles van De Wijnschuur, maar ook voor relatiegeschenken kun je er prima terecht. En het is vooral prettig zakendoen: zowel particulier als zakelijk voel je je prima thuis.

Webshop
De kerststerren zijn ook online te bekijken én te bestellen via dewijnschuurwebshop.nl

Informatie
De WijnschuurAmsteldijk Zuid 180d Nes aan de Amstel | Open: do 15-19u; vr 11-18u; za 10-17u | Telefoon: 0297 58 26 11 | info@dewijnschuur.nl www.dewijnschuur.nl www.dewijnschuurwebshop.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.