Henri Bloem Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Wijnliefhebbers opgelet: bestellen & laten bezorgen bij Henri Bloem Amstelveen

Amstelveen - Wijnkoperij Henri Bloem wil u in deze barre tijden informeren over de mogelijkheden om veilig uw geliefde wijnen in huis te krijgen: 'Wij zullen er alles aan doen wat mogelijk is dit voor elkaar te krijgen. Zolang het nog is toegestaan, is onze winkel gewoon open en kan je als vanouds langskomen voor je favoriete wijnen.'  

Bestellen en laten bezorgen

Echter als dit niet meer kan of als je het onverantwoord vind, kan je ook gewoon via onze website bestellen, selecteer dan wel even de vinotheek amstelveen bij het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat de wijn bij je thuis wordt afgeleverd. Je kan natuurlijk ook gewoon even bellen of een mail sturen naar amstelveen@henribloem.nl

Bestellen en zelf veilig afhalen zonder uit de auto te komen
Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de drive by service. Dit houdt in dat je je bestelling kan afhalen zonder uit te auto te komen. Je kan de auto voor de winkel (etalage) rijden of naast de winkel aan beide kanten. Bel even vanuit de auto en wij zetten de van te voren bestelde wijnen met factuur achter in de auto en je kan zo weer wegrijden. Bestellen kan ook gewoon telefonisch 020-6402651 of per directe mail amstelveen@henribloem.nl

Van onze kant uit heel veel sterkte de komende tijd en we hopen dat je ondanks alles onze  mooie winkel blijft steunen in deze moeilijke tijden!

Kijk voor informatie en het assortiment op de website van Henri Bloem Amstelveen (klik hier).

Henri Bloem Amstelveen
Amsterdamseweg 160
1182 HK, Amstelveen
amstelveen@henribloem.nl
020-6402651

(Advertorial)


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.