Henri Bloem Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Wijnliefhebbers opgelet: bestellen & laten bezorgen bij Henri Bloem Amstelveen

Amstelveen - Wijnkoperij Henri Bloem wil u in deze barre tijden informeren over de mogelijkheden om veilig uw geliefde wijnen in huis te krijgen: 'Wij zullen er alles aan doen wat mogelijk is dit voor elkaar te krijgen. Zolang het nog is toegestaan, is onze winkel gewoon open en kan je als vanouds langskomen voor je favoriete wijnen.'  

Bestellen en laten bezorgen

Echter als dit niet meer kan of als je het onverantwoord vind, kan je ook gewoon via onze website bestellen, selecteer dan wel even de vinotheek amstelveen bij het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat de wijn bij je thuis wordt afgeleverd. Je kan natuurlijk ook gewoon even bellen of een mail sturen naar amstelveen@henribloem.nl

Bestellen en zelf veilig afhalen zonder uit de auto te komen
Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de drive by service. Dit houdt in dat je je bestelling kan afhalen zonder uit te auto te komen. Je kan de auto voor de winkel (etalage) rijden of naast de winkel aan beide kanten. Bel even vanuit de auto en wij zetten de van te voren bestelde wijnen met factuur achter in de auto en je kan zo weer wegrijden. Bestellen kan ook gewoon telefonisch 020-6402651 of per directe mail amstelveen@henribloem.nl

Van onze kant uit heel veel sterkte de komende tijd en we hopen dat je ondanks alles onze  mooie winkel blijft steunen in deze moeilijke tijden!

Kijk voor informatie en het assortiment op de website van Henri Bloem Amstelveen (klik hier).

Henri Bloem Amstelveen
Amsterdamseweg 160
1182 HK, Amstelveen
amstelveen@henribloem.nl
020-6402651

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (2)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze tweede aflevering: het bekende en aandoenlijke beeld van de drie apen bij winkelcentrum Groenhof.

Amstelveen van voorheen gisteren 15:27

Amstelveen van voorheen (231)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 231 de aanbouw van een deel van de wijk Groenelaan in het jaar 1970.

Algemeen 23 jan. 2021 21:00

Avondklok: Amstelveen by night (1)

Amstelveen - Nu de avondklokperiode is ingegaan deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze eerste aflevering: het kunstwerk dat niet meer zo prominent aanwezig is in het centrum van Amstelveen, maar dat natuurlijk nog steeds in Amstelveen staat: dat we het niet vergeten :-) Der Bogen in de Stadstuinen.

112 23 jan. 2021 13:50

Gewonde bij botsing op Handweg

Amstelveen - Bij een botsing tussen twee personenwagens op de Handweg in Amstelveen is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.