Henri Bloem Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Wijnliefhebbers opgelet: bestellen & laten bezorgen bij Henri Bloem Amstelveen

Amstelveen - Wijnkoperij Henri Bloem wil u in deze barre tijden informeren over de mogelijkheden om veilig uw geliefde wijnen in huis te krijgen: 'Wij zullen er alles aan doen wat mogelijk is dit voor elkaar te krijgen. Zolang het nog is toegestaan, is onze winkel gewoon open en kan je als vanouds langskomen voor je favoriete wijnen.'  

Bestellen en laten bezorgen

Echter als dit niet meer kan of als je het onverantwoord vind, kan je ook gewoon via onze website bestellen, selecteer dan wel even de vinotheek amstelveen bij het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat de wijn bij je thuis wordt afgeleverd. Je kan natuurlijk ook gewoon even bellen of een mail sturen naar amstelveen@henribloem.nl

Bestellen en zelf veilig afhalen zonder uit de auto te komen
Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de drive by service. Dit houdt in dat je je bestelling kan afhalen zonder uit te auto te komen. Je kan de auto voor de winkel (etalage) rijden of naast de winkel aan beide kanten. Bel even vanuit de auto en wij zetten de van te voren bestelde wijnen met factuur achter in de auto en je kan zo weer wegrijden. Bestellen kan ook gewoon telefonisch 020-6402651 of per directe mail amstelveen@henribloem.nl

Van onze kant uit heel veel sterkte de komende tijd en we hopen dat je ondanks alles onze  mooie winkel blijft steunen in deze moeilijke tijden!

Kijk voor informatie en het assortiment op de website van Henri Bloem Amstelveen (klik hier).

Henri Bloem Amstelveen
Amsterdamseweg 160
1182 HK, Amstelveen
amstelveen@henribloem.nl
020-6402651

(Advertorial)


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid & welzijn vandaag 11:00

Vertrouwde oogzorg in nieuwe tijd

Amstelveen - Groenhof Optiek is als gespecialiseerde opticien bekend in de regio. Men weet de winkel te vinden voor alle vragen omtrent oogmode en oogzorg. Maar door de nieuwe realiteit vanwege covid-19 is een oogmeting ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Het roept dan ook veel vragen op dus hoogste tijd voor een interview met manager Henneke de Boer.

Corona Amstelveen vandaag 10:00

‘Hart van Medeleven’ voor iedereen die in coronatijd een dierbare verloor

Ook in Amstelveen hebben mensen afgelopen maanden afscheid moeten nemen van naasten. Om hen te herdenken en nabestaanden een hart onder de riem te steken ligt vanaf 7 juli een ‘Hart van Medeleven’ in de vijver van de Stadstuinen. Het ‘Hart van Medeleven’ is een gedenkplaats voor iedereen die de afgelopen tijd een dierbare verloor. Op dinsdag 7 juli om 13.00 uur legt het gemeentebestuur bloemen bij het hart neer. Inwoners zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en ook bloemen neer te leggen. Het kan ook op een ander moment. Het hart ligt tot en met 24 juli in de vijver van de Stadstuinen.

Politiek vandaag 08:27

PvdA: blij met project Alleman Kwartier

Amstelveen - Voor de Partij van de Arbeid bijna de ideale combinatie. Een nieuw wijkcentrum, voor samenhang in de buurt. Een nieuw medisch centrum, voor goede zorg. En betaalbaar wonen, de eerste nieuwe sociale huurwoningen in jaren. Het plan Alleman Kwartier heeft het allemaal. 

Advertorial Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Aandacht voor individualiteit van het kind

Amstelveen -In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, is bij de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde geen verwijzing van de tandarts nodig voor een behandeling bij de orthodontist. Iedereen die deskundig advies wil over het eigen gebit of dat van de kinderen, kan contact opnemen met deze moderne praktijk.