Wijntip: wijn van de maand maart bij De Wijnschuur

Wijntip: wijn van de maand maart bij De Wijnschuur Foto: De Wijnschuur

AMSTELVEEN/NES - De Wijnschuur in Nes aan de Amstel heeft weer twee overheerlijke wijnen van de maand klaarstaan: de Chateau Val Joanis Luberon en de Christian Ninot Monthelie. Lekker zo richting het voorjaar.


- Lees verder onder deze advertentie -

Chateau Val Joanis Luberon
Aan de voet van de Grand Luberon, ten noorden van Aix-en-Provence, ligt Château Val Joanis. Verspreid over 400 hectare aan weelderige en ongerepte beschermde natuur. De 100 hectare wijngaarden liggen op kleiachtig kalksteen en profiteren van de warme zonnige dagen en de koele nachten van dit deel in de Provence. De aard van de bodem en het zeer gunstige klimaat zorgen ervoor dat Val Joanis krachtige elegante wijnen kan produceren

Deze Luberon is een verrassende blend van Rousanne, Ugni Blanc, Viognier en Vermentino.
Een fantastische neus met hinten van aromatisch fruit en witte bloemen. In de smaak krachtig met nuances van bloemen, citrus en tropisch fruit. Volle afdronk met veel lengte! Heerlijk om “zo” te drinken of een mooie begeleider bij frisse salades of wit vlees.

Nu van € 10,95 voor € 6,75 netto.

Christian Ninot Monthelie
Christian Ninot is geen traditioneel handelshuis in Bourgogne, maar een samenwerkingsproject tussen een aantal Domaines die uitblinken in hun appellation. Als de oogst is geweest en de vinificatie heeft plaatsgevonden, gaat Christian naar een aantal Domaines toe om er persoonlijk, in de kelder, enkele vaten wijn te selecteren.

Voor deze 100% Pinot Noir worden de beste druiven met de hand geselecteerd. Het sap rijpt op Frans eiken gedurende 12 maanden en geeft de wijn een mooie volle, zachte structuur. Volle aroma’s van klein zwart en rood fruit en bloemige tonen.Een fluweel mondgevoel met zachte tannines met een lange afdronk! Ideale begeleider bij diverse wit vlees gerechten of bij stevige vissoorten.

Nu van € 18,95 voor € 8,95 netto.

Bestellen
De Chateau Val Joanis Luberon kost deze maand slechts €10,95 in plaats van € 6,75. De Christian Ninot Monthelie is afgeprijsd van € 18,95 naar € 8,95. Bestel de wijn van de maand eenvoudig via de webshop van De Wijnschuur! (op deze wijnen geldt de 12 halen, 10 betalen actie niet)

http://www.dewijnschuurwebshop.nl/wijn-van-de-maand/  

 


Reacties