De Wijnschuur in Nes a/d Amstel

Wijntip: wijn van de maand september bij De Wijnschuur

AMSTELVEEN/NES - De Wijnschuur in Nes aan de Amstel heeft weer twee overheerlijke wijnen van de maand klaarstaan: de Boca Verdejo Rueda en de Il Bosco Rosso Toscano. Net op tijd voor het nazomerse weer van het weekend!

De Boca Verdejo Rueda is een heerlijke frisse witte wijn van Bodega Alvarez y Diez en wordt gemaakt van 85% Verdejo en 15% Viura druiven en is afkomstig uit de Rueda, de belangrijkste wijnstreek van Spanje voor droge witte wijnen. De wijn kenmerkt zich in de geur door een bouquet van knisperend wit fruit zoals granny smith, kruisbessen, passievrucht en ander citrusfruit.

Fris
Deze heerlijke Verdejo heeft een typerende frisse smaak met mooie uitgebalanceerde zuurtjes en een rijke finish. Deze wijn is ideaal te schenken als aperitief of bij zomerse salades en lichte visgerechten. Perfect voor het zonnige weer dit weekend dus!

Il Bosco Rosso Toscano
De robijnrode Il Bosco Rosso Toscano is gemaakt van 100% Sangiovese druiven van wijnmaker ldimaro Daviddi die is geboren en getogen in Toscane. Il Bosco Rosso Toscano heeft sappige aroma’s van gekonfijte kersen en bosvruchten met een kleine hint van tabak. In de afdronk is deze wijn soepel en ongecompliceerd. Drink deze wijn gewoon op een herfstachtige zondagmiddag of bij het eten in combinatie met bijvoorbeeld pasta Arrabiata.

Bestellen
De Boca Verdejo Rueda kost deze maand slechts €5,95 in plaats van €8,95. De Il Bosco Rosso Toscano is afgeprijsd van €9,95 naar €7,50. Bestel de wijn van de maand eenvoudig via de webshop van De Wijnschuur! (op deze wijnen geldt de 12 halen, 10 betalen actie niet)


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.