Wijntip: wijn van de maand september bij De Wijnschuur

Wijntip: wijn van de maand september bij De Wijnschuur Foto: De Wijnschuur in Nes a/d Amstel

AMSTELVEEN/NES - De Wijnschuur in Nes aan de Amstel heeft weer twee overheerlijke wijnen van de maand klaarstaan: de Boca Verdejo Rueda en de Il Bosco Rosso Toscano. Net op tijd voor het nazomerse weer van het weekend!

De Boca Verdejo Rueda is een heerlijke frisse witte wijn van Bodega Alvarez y Diez en wordt gemaakt van 85% Verdejo en 15% Viura druiven en is afkomstig uit de Rueda, de belangrijkste wijnstreek van Spanje voor droge witte wijnen. De wijn kenmerkt zich in de geur door een bouquet van knisperend wit fruit zoals granny smith, kruisbessen, passievrucht en ander citrusfruit.

Fris
Deze heerlijke Verdejo heeft een typerende frisse smaak met mooie uitgebalanceerde zuurtjes en een rijke finish. Deze wijn is ideaal te schenken als aperitief of bij zomerse salades en lichte visgerechten. Perfect voor het zonnige weer dit weekend dus!

Il Bosco Rosso Toscano
De robijnrode Il Bosco Rosso Toscano is gemaakt van 100% Sangiovese druiven van wijnmaker ldimaro Daviddi die is geboren en getogen in Toscane. Il Bosco Rosso Toscano heeft sappige aroma’s van gekonfijte kersen en bosvruchten met een kleine hint van tabak. In de afdronk is deze wijn soepel en ongecompliceerd. Drink deze wijn gewoon op een herfstachtige zondagmiddag of bij het eten in combinatie met bijvoorbeeld pasta Arrabiata.

Bestellen
De Boca Verdejo Rueda kost deze maand slechts €5,95 in plaats van €8,95. De Il Bosco Rosso Toscano is afgeprijsd van €9,95 naar €7,50. Bestel de wijn van de maand eenvoudig via de webshop van De Wijnschuur! (op deze wijnen geldt de 12 halen, 10 betalen actie niet)


Reacties