Wil jij The WineKitchen At Sea ontdekken?

AMSTELVEEN - Wil jij het nieuwe Amstelveense visrestaurant The WineKitchen At Sea ontdekken? Dan is dit je kans, want lezers van AmstelveenZ.nl kunnen er een geheel verzorgd diner voor 2 winnen. 

... The WineKitchen At Sea is gevestigd in het volledig gerenoveerde gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 2 in het Oude Dorp. Weet jij iemand met wie je wilt genieten van deze nieuwe culinaire en sfeervolle toplocatie in Amstelveen?  Tag hem of haar dan onder het bericht op onze Facebook-pagina en wie weet kan jij straks samen met je vriend of vriendin heerlijk genieten.

AmstelveenZ verloot 1 diner voor 2 personen onder de inzenders. Deze actie looptLogo winactie Blauw tot en met vrijdag 02 oktober 2015 (klik hier voor actievoorwaarden), daarna maakt AmstelveenZ spoedig een winnaar bekend en mag je een mooie avond uitzoeken om van The WineKitchen At Sea te genieten!

Je krijgt naast een 3-gangen diner een welkomstdrankje, per gerecht een glas huiswijn en tot slot een kopje koffie of thee. Overige bestellingen zijn wel voor eigen rekening. En.. natuurlijk vinden we het leuk als je onze FB-pagina liked en dit bericht deelt. AmstelveenZ houdt met regelmaat acties voor lezers; dus houd onze website en Facebook-pagina in de gaten!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.