Win een gratis viergangendiner bij Brasserie ‘t Hert

Win een gratis viergangendiner bij Brasserie ‘t Hert Foto: Brasserie 't Hert

AMSTELVEEN – Bij Brasserie ’t Hert in het Oude Dorp kun je genieten van een speciaal viergangendiner inclusief een bruisend aperitief. Via AmstelveenZ maak je kans op een gratis diner voor twee.


- Lees verder onder deze advertentie -

't Hert is een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxed een drankje drinken en vooral veel gezelligheid in een sfeervolle omgeving. Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan.

Wil jij bij Brasserie t Hert genieten van een meer dan lekker etentje? Reserveer dan voor een culinaire ervaring tijdens een speciaal viergangendiner inclusief bruisend aperitief voor maar €36,75 per persoon. Voor dit specifieke viergangendiner is het mogelijk om te reserveren tot en met 30 september 2018 op dinsdag tot en met zaterdag. Reserveren kan via: 020 345 72 46 of via www.brasseriethert.nl

Winnen

AmstelveenZ maakt twee personen blij met een gratis viergangenmenu bij Brasserie ‘t Hert. Tag je partner, vriend(in) of goede bekende onder het bericht op de Facebookpagina van AmstelveenZ, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl. Je kunt reageren tot 1 juni 2018 en daarna maakt de redactie spoedig de winnaar bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden).

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties