Maak kans op een gratis maaltijd van Toko Thai

AMSTELVEEN - De ware liefhebbers van Thais eten weten het al: de nieuwe Toko Thai aan de Amsterdamseweg biedt fantastisch Thais eten. AmstelveenZ verloot ter kennismaking 3 x 2 Thaise maaltijden van Toko Thai! Tag of noem diegene met wie jij van een heerllijke Thaise maaltijd wilt genieten en maak kans op deze smaakvolle prijs. 

Eigenaar René Ongena heeft jarenlang het restaurant Thai Company aan de Rozengracht gerund. Omdat hij het wat rustiger aan wilde doen, heeft hij eind vorig jaar samen met zijn kokkin Supatra Boonlong voor Amstelveen gekozen. Het wat grotere restaurant aan de Rozengracht heeft plaatsgemaakt voor een kleinere toko aan de Amsterdamseweg 198.

Specialiteit

Ongena liet onlangs al aan AmstelveenZ weten dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in zijn nieuwe omgeving. Toko Thai moet het vooral hebben van mensen die eten willen halen. Daarnaast is het ook mogelijk om het eten thuis bezorgd te krijgen.

Toko Thai heeft in mede-eigenaresse Supatra Boonlong een echte Thaise kokkin. De groenten worden geïmporteerd uit Thailand. De specialiteit van het huis is Kaeng Kiowaan. Dit is een Thaise groene curry met kip. Daarnaast wordt de Tom kha kai heel erg goed verkocht. Dat is een pikante kippensoep met kokos, citroenblad, champignons en koriander.

Kan je niet wachten kijk voor meer info op de Facebookpagina van Toko Thai en bel met 020-3416374 als je wat wil bestellen.

Winnen

AmstelveenZ maakt drie personen blij met twee gratis maaltijden van Toko Thai. Tag je partner, vriend(in) of goede bekende onder het bericht op de Facebookpagina van AmstelveenZ, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl. Je kunt reageren tot 1 mei 2018 en daarna maakt de redactie spoedig de winnaar bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden).

 


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 11:13

Vernieuwing 175 meter lange Bamboebrug in Amsterdamse bos

Amstelveen - De bamboebrug in het Amsterdamse bos is vanaf vandaag tot eind september afgesloten: er verrijst een nieuw, gerenoveerd exemplaar. De originele, 175 meter lange brug werd in het jaar 2000 gebouwd als eerste bamboebouwwerk in Nederland en was sneller dan verwacht aan het einde van zijn levensduur gekomen.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.