Maak kans op een gratis maaltijd van Toko Thai

AMSTELVEEN - De ware liefhebbers van Thais eten weten het al: de nieuwe Toko Thai aan de Amsterdamseweg biedt fantastisch Thais eten. AmstelveenZ verloot ter kennismaking 3 x 2 Thaise maaltijden van Toko Thai! Tag of noem diegene met wie jij van een heerllijke Thaise maaltijd wilt genieten en maak kans op deze smaakvolle prijs. 

Eigenaar René Ongena heeft jarenlang het restaurant Thai Company aan de Rozengracht gerund. Omdat hij het wat rustiger aan wilde doen, heeft hij eind vorig jaar samen met zijn kokkin Supatra Boonlong voor Amstelveen gekozen. Het wat grotere restaurant aan de Rozengracht heeft plaatsgemaakt voor een kleinere toko aan de Amsterdamseweg 198.

Specialiteit

Ongena liet onlangs al aan AmstelveenZ weten dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in zijn nieuwe omgeving. Toko Thai moet het vooral hebben van mensen die eten willen halen. Daarnaast is het ook mogelijk om het eten thuis bezorgd te krijgen.

Toko Thai heeft in mede-eigenaresse Supatra Boonlong een echte Thaise kokkin. De groenten worden geïmporteerd uit Thailand. De specialiteit van het huis is Kaeng Kiowaan. Dit is een Thaise groene curry met kip. Daarnaast wordt de Tom kha kai heel erg goed verkocht. Dat is een pikante kippensoep met kokos, citroenblad, champignons en koriander.

Kan je niet wachten kijk voor meer info op de Facebookpagina van Toko Thai en bel met 020-3416374 als je wat wil bestellen.

Winnen

AmstelveenZ maakt drie personen blij met twee gratis maaltijden van Toko Thai. Tag je partner, vriend(in) of goede bekende onder het bericht op de Facebookpagina van AmstelveenZ, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl. Je kunt reageren tot 1 mei 2018 en daarna maakt de redactie spoedig de winnaar bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden).

 


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.