(Abina, Koningsdag)

Win gratis Abina-bonnen voor Koningsdag!

Amstelveen – Onder de noemer 'De grootste reünie van Amstelveen’ belooft het dit jaar opnieuw een fantastisch oranjefeest te worden bij Abina aan de Amsterdamseweg. Om de feestvreugde te verhogen verloot AmstelveenZ 2x25 consumptiebonnen: Tag 5 vrienden onder dit bericht op Facebook en wie weet kan je ze op 27 april gratis trakteren bij Abina! 

Mystery Guest 

Het koningsdagfeest bij Abina trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers! Eten, drinken, feesten, bijpraten en gezellige live-muziek. En ook dit jaar is de line-up gevuld met vele artiesten.  En... opgelet: dit jaar doet Tino Martin een speciaal duet met een Mystery Guest...!

Tag 5 vrienden en trakteer!

Ga jij naar deze jaarlijkse Amstelveense reünie of wil je er graag naar toe en wil je je vrienden trakteren op de nodige consumpties, doe dan mee met deze speciale oranje winactie.  Tag of noem onder dit bericht op de Facebook-pagina van AmstelveenZ 5 vrienden met wie jij wel van een gratis hapje of drankje wilt genieten met 25 bonnen!

Mailen mag ook

Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Abina-bonnen of. De actie loopt tot en met 25 april 2018, daarna maakt AmstelveenZ zo spoedig mogelijk de twee winnaars bekend.  Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.  

Horeca gisteren 19:13

Amstelveense horeca bijeen: op naar betere tijden

Amstelveen - Een tamelijk unieke bijeenkomst bij Grand Café All Sports aan de Van der Hooplaan maandagavond: tal van bekende Amstelveense horeca-uitbaters kwamen aan het einde van de dag bijeen voor een praatje en een borrel.