Ijs van Patagonias

Win heerlijk ijs van Patagonias

AMSTELVEEN – Het is zo ver, het mooie weer heeft zich eindelijk laten zien! Om die reden geeft AmstelveenZ in samenwerking met ijssalon Patagonias een aantal smakelijke ijsjes weg. We verloten 8x2 ijsjes (met maar liefst 3 smaken) onder onze lezers.

Winnen
Laat dit weekend weten met wie jij wilt smullen van de diverse ijssmaken van Patagonias. Tag je ijs-maatje onder dit bericht of stuur een email naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJSJES. En wie weet smul jij binnenkort met z’n tweetjes van de ijssmaken van Patagonias.

Aankomende dinsdag 16 mei maakt de redactie van AmstelveenZ de winnaars bekend. Daarna kun je als winnaar de ijsjes afhalen bij Patagonias, aan de Johannes Calvijnlaan 12.

Patagonias
Het ijs van Patagonias wordt ambachtelijk bereid in een klassieke ijskeuken voor de ultieme ijsbeleving. Het ijs wordt gemaakt met gezondheid in gedachten en bevat geen kunstmatige kleur en smaakstoffen, maar louter pure en eerlijke grondstoffen.
Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.