Win kaarten voor de Hollandse Avond in de Schouwburg

Win kaarten voor de Hollandse Avond in de Schouwburg Foto: Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN - Op 18 november is het weer tijd voor een ouderwets gezellige Hollandse Avond in de Schouwburg Amstelveen. Met optredens van onder anderen Dries Roelvink en Jordy Heer is een feestje gegarandeerd.

De kleine zaal van de Schouwburg wordt omgetoverd tot een waar feestpaleis inclusief bar! Zo hoef je geen enkel optreden te missen tijdens het bier halen. Optredens zijn er van Dries Roelvink, Jordy Heer, Mike Peterson en Hans Kap terwijl Han Holland de avond aan elkaar praat. Zij brengen allen de grootste Nederlandstalige hits en hun eigen werk ten gehore.

Winnen
Kaartjes kosten €20,50 per stuk, maar bij Amstelveenz kun je ze gratis en voor niets winnen! Wij geven 2x2 tickets weg. Hoe kun je winnen? Tag degene met wie jij wil een avondje zou willen feesten in de reacties op Facebook en je maakt kans! Je hebt de tijd tot vrijdag 17 november 10:00 uur 's ochtends om deel te nemen. De winnaars worden later die dag bekendgemaakt.

Check hier de voorwaarden voor winacties van Amstelveenz.

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.