Win kaarten voor Sabrina Starke in P60

Win kaarten voor Sabrina Starke in P60 Foto: P60

Amstelveen – Sabrina Starke treedt op vrijdag 24 mei op in P60. AmstelveenZ geeft 3x2 kaartjes weg voor het optreden van de singer-songwriter.

Sabrina Starke is terug met een nieuwe show. Al 10 jaar, sinds haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’, brengt ze muziek die raakt. Met haar ijzersterke band switcht ze met gemak tussen de soul, hip hop en folk. Met dromerige en dansbare groovy vibes zet ze de toon.

Passie

Deze show staat in teken van haar recent uitgebrachte album 'Underneath the Surface', maar haar eerdere werk heeft ze er ook verrassend in verwerkt. De avond wordt geopend door de veelbelovende Paa Kofi. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen, en daarbij maakt hij gretig gebruik van verschillende stijlen zoals soul, jazz, blues en reggae.

Wil jij kaarten winnen voor deze muzikale avond? Stuur dan voor 12 mei een mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Sabrina Starke. Vertel hierin waarom jij deze kaarten zou willen winnen en wie je mee zal nemen. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en adresgegevens te vermelden. Je kan ook een vriend of vriendin met wie je naar het optreden toe wil taggen onder dit bericht op Facebook.

Niet gewonnen? Kaarten zijn ook beschikbaar vanaf €18,50 op www.p60.nl

Check hier de voorwaarden voor winacties van Amstelveenz.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties