Win kaarten voor Silent Disco in P60

Amstelveen - Op zaterdag 19 oktober 2019 wordt in de grote zaal van het poppodium P60 ruimte gemaakt voor drie feestjes ineen: op drie kanalen komen de beste hits voorbij tijdens een Silent Disco.

‘Jij kiest waar jij op wil dansen. Maar verwacht meer dan alleen muziek. Wat dacht je van een photobooth, glowsticks en nog veel meer verrassingen’, meldt het poppodium in een persbericht.

Maak kans op vrijkaarten
AmstelveenZ verloot in samenwerking met P60 5x2 kaarten voor de 'Silent Disco' in P60. Trek je dansschoenen maar uit de kast, want alle voetjes gaan van de vloer. Tag je party vriend(in) op Facebook of Instagram en maak kans op 2 vrijkaarten. Heb je geen social media: stuur dan een e-mail voor 20 september 2019 naar actie@amstelveenz.nl en vertel met wie jij een avondje uit wilt gaan. 

Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Leeftijd: 18+
Aanvang: 22:00 uur 
Locatie: P60 Stadsplein 100a Amstelveen

Niet gewonnen? Kaarten zijn ook beschikbaar vanaf €9,50 via P60.nl. Zie hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.