Win kaarten voor Silent Disco in P60

Amstelveen - Op zaterdag 19 oktober 2019 wordt in de grote zaal van het poppodium P60 ruimte gemaakt voor drie feestjes ineen: op drie kanalen komen de beste hits voorbij tijdens een Silent Disco.

‘Jij kiest waar jij op wil dansen. Maar verwacht meer dan alleen muziek. Wat dacht je van een photobooth, glowsticks en nog veel meer verrassingen’, meldt het poppodium in een persbericht.

Maak kans op vrijkaarten
AmstelveenZ verloot in samenwerking met P60 5x2 kaarten voor de 'Silent Disco' in P60. Trek je dansschoenen maar uit de kast, want alle voetjes gaan van de vloer. Tag je party vriend(in) op Facebook of Instagram en maak kans op 2 vrijkaarten. Heb je geen social media: stuur dan een e-mail voor 20 september 2019 naar actie@amstelveenz.nl en vertel met wie jij een avondje uit wilt gaan. 

Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Leeftijd: 18+
Aanvang: 22:00 uur 
Locatie: P60 Stadsplein 100a Amstelveen

Niet gewonnen? Kaarten zijn ook beschikbaar vanaf €9,50 via P60.nl. Zie hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen vandaag 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

Bussluis bij Urbanuskerk: doorgaand autoverkeer uit Bovenkerk geweerd

Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens een bussluis aan te leggen ter hoogte van de Urbanuskerk in Bovenkerk, om doorgaand autoverkeer te weren op de route Noorddammerlaan/Legmeerdijk. Om sluipverkeer door Bovenkerk te voorkomen ligt er bovendien een plan klaar om eenrichtingsverkeer in diverse Bovenkerkse straten door te voeren.