Ilse de Lange [Foto: Live AT Amsterdamse Bostheater]

Win kaarten voor The Common Linnets met Ilse de Lange

AMSTELVEEN - Het Amsterdamse Bostheater staat deze zomer weer vol artiesten tijdens de concertserie Live At. En  ook The Common Linnets (met Ilse de Lange) zijn dit jaar op 14 augustus van de partij. Via AmstelveenZ maak jij kans op kaarten.

The Common Linnets
De band bestaande uit Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby heeft een voorliefde voor seventies Westcoast-groepen als Fleetwood Mac en Crosby, Stills, Nash & Young, maar Americana en Alternative Country vormen de hoofdmoot. En dat hoor je. Met een plaat die deels werd opgenomen in de hoofdstad van de folkmuziek, Nashville – en gastbijdragen kent van de allergrootsten uit het genre, zoals dobro-speler Jerry Douglas en pedalsteel-gitarist Paul Franklin. Ilse’s droom is uitgekomen: muziek maken met gelijkgestemde zielen.

Winnen
Wil jij dit feest niet missen? En zou je heel graag kans maken op twee tickets? Laat de redactie van AmstelveenZ dan weten met wie en waarom jij naar dit concert moet. Je reactie kun je achterlaten onder dit bericht op Facebook of versturen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. The Common Linnets. Vermeld in je e-mail: je naam, leeftijd en telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen als jij de winnaar bent van deze twee tickets. Heel veel succes!Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.