Win New Balance-hardloopschoenen van Runnersworld

Win New Balance-hardloopschoenen van Runnersworld Foto: Bas Stigter van Runnersworld © Anko Stoffels

AMSTELVEEN – Ben je een fanatieke hardloper of zou je dat graag willen worden? Runnersworld op de Amsterdamseweg, specialist op hardloopgebied, verloot onder de lezers van AmstelveenZ een paar hardloopschoenen van New Balance. Doe mee en win!


- Lees verder onder deze advertentie -

Lente(marathon)
De lente breekt aan, voor velen de ideale tijd om lekker buiten te lopen. In het bos, in de stad of rond de verschillende mooie parken die Amstelveen rijk is. En voor het beste loopmateriaal ga je naar Runnersworld op de Amsterdamseweg 507.
Runnersworld is overigens ook sponsor van de allereerste AmstelveenZ Lentemarathon op zondag 2 april aanstaande, waarvoor 1800 lopers zich hebben ingeschreven.

Loopanalyse
Bij de aanschaf van nieuwe schoenen wordt bij Runnersworld altijd een loopanalyse gemaakt. Zo kunnen ze op professionele wijze helpen bij het maken van de juiste keuze. Allereerst kijken ze bij het bedrijf naar het slijtagepatroon van je oude schoenen en bespreken ze je persoonlijke hardloopdoelen. Daarna maken ze een videoanalyse van je loopstijl. Aan de hand hiervan kun je samen de beste schoen selecteren.

Wat moet je doen?
Laat de redactie van AmstelveenZ weten waarom jij deze hardloopschoenen écht goed kunt gebruiken? Stuur dat naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Hardloopschoenen Runnersworld. Vergeet hierbij niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats te vermelden. Inzenden kan tot woensdag 22 maart. De winnaar wordt donderdag 23 maart bekend gemaakt. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties