Winnaar Denham Jeans van Maddox Casual

Winnaar Denham Jeans van Maddox Casual

AMSTELVEEN - In de decembereditie van ons magazine & online op www.amstelveenz.nl maakten lezers en volgers kans op een DENHAM Jeans, in samenwerking met modezaak Maddox Casual. De winnaar van de felbegeerde jeans is geworden...

Vivian Bastawros...  Gefelicteerd Vivian!  Alhoewel, je mailde ons  dat je de jeans aan je vriend wilde geven, omdat hij groot fan is van de broeken en deze perfect kan combineren met een overhemd, voor zijn werk bij een groot bedrijf in Amstelveen. Hoe dan ook, je mag straks bij Maddox in het Stadshart een DENHAM uitzoeken en zo'n superieure jeans gratis mee naar huis nemen! Zou je eerst een mailtje willen sturen naar info@amstelveenz.nl? Dan prikken wij een datum!

Voor onze lezers & volgers
AmstelveenZ doet graag wat extra's voor haar lezers en verlootte deze keer 1 Denham Jeans onder de inzenders: zij konden ons e-mailen of reageren op onze Facebook-pagina. Maar ook etentjes, beautybehandelingen of concert- en evenementenkaartjes & nog veel meer kunnen met regelmaat worden gewonnen via AmstelveenZ! Leuk als je ons volgt!


Reacties