Gemeente Amstelveen

Winnaar kaartjes 'Bridges of Madison County'

Amstelveen - AmstelveenZ.nl verlootte in samenwerking met Schouwburg Amstelveen kaartjes voor de musical 'The Bridges of Madison County' op vrijdag 3 mei 2019 in Schouwburg Amstelveen. De winnaar is geworden...

... Jara Vreeken! Jara gaaf aan graag met  Birgit Jonker naar de beroemde musical te willen en dat gaat dus werkelijkheid worden.

We vragen de winnaar zich even te melden door een mail te sturen naar info@amstelveenz.nl; dan vertellen wij hoe je in het bezit komt van de kaartjes!

De musical gaat over de korte maar hevige romance tussen een Italiaanse huismoeder en een Amerikaanse fotograaf. Lone van Roosendaal speelt de Italiaanse mama Francesca en de rondreizende fotograaf uit Amerika Robert wordt vertolkt door René van Kooten. De romance zet hun beider wereld volledig op zijn kop.

Iedereen bedankt voor het meedoen! Houd onze website, ons magazine en onze Facebook-pagina goed in de gaten voor meer lezersacties!


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.