Winnaar kaartjes Tasty Trails Amstelveen

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerkig met Visit Amstelveen twee gratis tickets voor Tasty Trails Amstelveen, dat komend weekeinde (14 en 15 mei) wordt gehouden. De winnaar is bekend!

De winnaar is geworden: Marlies De Wit-Van den Ende. Zij wilde graag met Jacco een culinaire tocht maken door Amstelveen. Van harte gefeliciteerd! We verzoeken de winnaar een e-mailbericht te sturen naar info@amstelveenz.nl, zodat wij de informatie kunnen verstrekken hoe de prijs geïnd kan worden!

Iedereen weer bedankt voor het meedoen aan de lezersactie. Niet gewonnen? Tickets voor Tasty Trails Amstelveen zijn nog te koop via de website Visit Amstelveen (klik hier). Voor 35 euro (p.p.) kunnen deelnemers genieten van een culinair 5-gangenmenu bij 5 verschillende restaurants via een mooie (fiets-) of wandeltocht (diverse afstanden) door Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.