Brasserie Paardenburg, AmstelveenZ

Winnaar Paasbrunch bij Paardenburg

AMSTELVEEN – AmstelveenZ verlootte deze week een paasbrunch bij Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde op Eerste Paasdag. De winnaar is bekend!

Liesbeth Vos mag samen met Bas, Max en Daniël gaan genieten van de brunch! Van harte gefeliciteerd!

AmstelveenZ houdt met regelmaat acties voor lezers en volgers (Klik hier voor de actievoorwaarden) dus houd onze website en Facebook-pagina in de gaten; ook voor het dagelijkse nieuws in en om Amstelveen!


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen vandaag 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).