Bas Stigter van Runnersworld © Anko Stoffels

Winnaar van de New Balance-hardloopschoenen is bekend

AMSTELVEEN – Hardloopspecialist, Runnersworld Amsterdamse Bos op de Amsterdamseweg, verlootte aan de lezers van AmstelveenZ een paar hardloopschoenen van New Balance. We hebben ontzettend veel leuke reacties binnengekregen, dank daarvoor. De winnaar is inmiddels bekend.

Winnaar
En de winnaar van de New Balance-hardloopschoenen is... Mark Boukes.
Van harte gefeliciteerd! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. De redactie van AmstelveenZ neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geen hardloopschoenen gewonnen, maar wel toe aan een nieuw paar. De medewerkers van Runnersworld helpen je graag jouw ideale schoen te vinden.
Bij de aanschaf van nieuwe schoenen wordt er bij Runnersworld altijd een loopanalyse gemaakt. Zo kunnen ze op professionele wijze helpen bij het maken van de juiste keuze. Allereerst kijken ze bij het bedrijf naar het slijtagepatroon van je oude schoenen en bespreken ze je persoonlijke hardloopdoelen. Daarna maken ze een videoanalyse van je loopstijl. Aan de hand hiervan kun je samen de beste schoen selecteren.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'