Winnaars Bossche Bollen

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Patisserie Prenger 3 dozen Bossche bollen (vier stuks per doos). De winnaars zijn bekend!

De Bossche Bollen (doosje van vier stuks) gaan naar de volgende drie personen, omdat ze de Bossche Bollen dolgraag willen proeven:

- Pauline Bussing

- Veroesjka Karssen

-  Rob Spieker

Zit jij tussen de winnaars? Dan is het belangrijk om te weten dat je eerst even contact dient op te nemen via info@amstelveenz.nl ovv prijswinnaar. Je krijgt dan uitleg hoe je de gewonnen prijs kunt innen! 

Bedankt!
Nogmaals, iedereen bedankt voor het meedoen. AmstelveenZ.nl houdt met regelmaat lezersacties, dus houd onze website en social media-kanalen (Instagram, Facebook) goed in de gaten; dan blijf je ook nog eens prima op de hoogte van het laatste nieuws in Amstelveen en omstreken. En wie weet val jij volgende keer in de prijzen. Klik hier voor de actievoorwaarden


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.