Winnaars Den Hertog Versbox

Amstelveen - In samenwerking met Den Hertog Versleverancier mocht AmstelveenZ.nl drie eersteklas Versboxen weggeven. De winnaars zijn bekend!

De goedgevulde versboxen met heerlijke verse kwaliteitsproducten zijn gewonnen door:

  • Bianca de Horde
  • Debora Walg
  • Ellen Den Braber

Wij verzoeken de drie winnaars een e-mail te suren naar actie@amstelveenz.nl zodat we hen kunnen informeren over het innen van de prijs! Niet gewonnen? Helaas...  AmstelveenZ.nl houdt met grote regelmaat lezersacties, dus houd onze website in de gaten!

Bestel de Den Hertog Versbox

Voor Amstelveners die van zeer smaakvolle verse prodcuten houden: de Den Hertog Versbox is een absoute aanrader en je kan 'm eenvoudig bestellen (17,50). Bestel door een e-mail te sturen naar andre@versleverancier.nl en je kan je versbox komende zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur ophalen aan de Amsteldijk 78a.

Dus bestel nu via andre@versleverancier.nl, haal zaterdag 31 oktober op!


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 11:39

Bieb werkt aan leesplezier

Amstelveen - De cijfers zijn schokkend: maar liefst 25% van de Nederlanders van 15 jaar oud loopt het risico om laaggeletterd de school te verlaten*. ‘Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen en kost de samenleving €1,13 miljard per jaar**’, stelt Gertrude Hoogendoorn, manager Educatie & Programmering bij de Bibliotheek Amstelland.

Columns gisteren 08:00

Column Geijsel Kroon: Achteruit-sparen

Amstelveen - U spaart achteruit als uw vermogen minder oplevert dan de inflatie. Bij een inflatie van 1% en een rentevergoeding van 0% spaart u dus 1 % achteruit. Als u dan aan de Belastingdienst ook nog 0,6% per jaar moet betalen omdat u € 50.000,- boven uw drempelbedrag spaart, dan spaart u jaarlijks 1,6% achteruit.

112 14 okt. 2021 17:23

Politie Amstelveen overspoeld met wapens tijdens inleveractie

Amstelveen - De actie 'Van je wapen af zonder straf' is tot dusver een opmerkelijk succes in Amstelveen. In drie dagen tijd werden talloze steek- en slagwapens, nepvuurwapens maar ook een flink aantal echte vuurwapens ingeleverd bij - of opgehaald door - de politie.