Een Sinterklaasbox met heerlijk Italiaans eten van Gusto en een spel van The GameKeeper

Winnaars food- en spellenbox van Gusto & The Gamekeeper

Amstelveen - In samenwerking met Gusto World of Pizza en spellenwinkel The Gamekeeper, mocht AmstelveenZ.nl drie Little Family Boxen verloten onder lezers. De winnaars zijn bekend!

De drie Sinterklaas Little Family Box a 25 euro zijn gewonnen door:

 • Wendy met Instagramaccount @gewoonmickey
 • Jose Verlaan 
 • Bea van den Braak

Wij verzoeken de drie winnaars een e-mail te suren naar actie@amstelveenz.nl zodat we hen kunnen informeren over het innen van de prijs! Niet gewonnen? Helaas...  AmstelveenZ.nl houdt met grote regelmaat lezersacties, dus houd onze website in de gaten!

Bestel je box voor jouw Sinterklaasviering

Heb je niet gewonnen maar je wilt wel zo'n Sinterklaasbox? Gusto & The Gamekeeper hebben drie Sinterklaasboxen die nu voor 4, 5 of 6 december 2020 besteld kunnen worden bij Gusto via 020 358 37 37 of info@gustoworldofpizza.nl

Little Family Sinterklaasbox (25,-)

 • Italiaanse Borrelplank voor 2 personen
 • Klein familiespel

Big Family Sinterklaasbox (45,-)

 • Italiaanse borrelplank voor 2 personen
 • 2 Frizza’s Margaritha
 • Groot familiespel

DeLuxe Sinterklaasbox (80,-)

 • Italiaanse borrelplank voor 2 personen
 • 2 Frizza’s Margaritha
 • Groot familiespel
 • Klein familiespel
 • Puzzel

Voor kleine spellen zijn Qwizz, Regenwormen, The Game en The Mind beschikbaar. Voor de grote spellen Codenames, Wedden dat je het kan of een Jan van Haasteren puzzel. De grote en kleine spellen zijn desgewenst om te ruilen bij The GameKeeper Amstelveen. En als je wilt kan je voor 6 euro een klein spel inruilen voor een groot spel. Een extra Frizza (frozen pizza) bijbestellen kan ook voor 8 euro.

Fijne Sinterklaasviering!


Meer nieuws

112 gisteren 21:16

Uitslaande brand in woning Ambrosiuslaan

Amstelveen - In een woning aan de Ambrosiuslaan is maandagavond een grote brand uitgebroken. De brandweer werd rond kwart voor 9 gealarmeerd en moest al snel opschalen.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (3)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. In deze derde aflevering een avondfoto van het terrein van de voormalige kruitfabriek in Amstelveen.

112 gisteren 18:25

Geschokte ME'er doet verhaal: 'Wij zijn ook mensen met een gezin thuis'

Amstelveen - Op de Facebook-pagina van Politie Amstelveen is het relaas verschenen van een ME'er uit het Amstelveense team die dienst had tijdens de rellen op het Museumplein. Geschokt door de agressie meldt de ME'er in kwestie dat achter elk uniform een mens schuilt. 'Wij zijn ook mensen met een gezin thuis'.

Politiek gisteren 11:42

'Onduidelijkheid bij ondernemers Oude Dorp over gebruik beveiligingscamera’s’

Amstelveen – Volgens VVD-raadslid Benajmin Smalhout hebben veel ondernemers in het Oude Dorp, nadat daar afgelopen weekeinde een bizarre slooptocht plaatsvond, aangegeven dat het voor hen niet duidelijk is in hoeverre zij beveiligingscamera’s mogen gebruiken om de eigen bezittingen te beschermen. ‘Ik wil dat dit duidelijker wordt voor ondernemers,’ zo pleit Smalhout na de gebeurtenissen in het oude centrum van Amstelveen.