Roy Beusker Fotografie

Winnaars kaartjes musical Kinky Boots

Amstelveen - AmstelveenZ.nl verlootte in samenwerking met Schouwburg Amstelveen 2x2 kaartjes voor de Broadwaymusical Kinky Boots op 8 december 2019. De winnaars zijn bekend!

We kregen weer veel reacties binnen via social media en e-mail, waarvoor onze dank! De winnaars van de kaartjes zijn geworden:

- Nathasja de Reus (samen met Ellen Steenman)

Amandhalia Varenhorst-Nasserie (samen met Jaty Nasserie)

Van harte gefeliciteerd! De winnaars wordt verzocht zich even te melden via info@amstelveenz.nl voor nadere informatie.

Kaarten

Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Misschien maak je volgende keer weer kans bij een van de AmstelveenZ-lezersacties! Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook kaarten voor de musical Kinky Boots bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/seizoen-19-20/kinky-boots/


Meer nieuws

Wonen gisteren 18:00

JobZ: Nes Vastgoed zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen/Amsterdam op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Nes Vastgoed.

Politiek gisteren 11:35

BbA pleit voor spoedige renovatie 't Jagershuis

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat nu de Raad van State definitief heeft besloten dat ’t Jagershuis aan de Amstel een Rijksmonument blijft, snel moet worden begonnen met het herstel van het vervallen pand.