Roy Beusker Fotografie

Winnaars kaartjes musical Kinky Boots

Amstelveen - AmstelveenZ.nl verlootte in samenwerking met Schouwburg Amstelveen 2x2 kaartjes voor de Broadwaymusical Kinky Boots op 8 december 2019. De winnaars zijn bekend!

We kregen weer veel reacties binnen via social media en e-mail, waarvoor onze dank! De winnaars van de kaartjes zijn geworden:

- Nathasja de Reus (samen met Ellen Steenman)

Amandhalia Varenhorst-Nasserie (samen met Jaty Nasserie)

Van harte gefeliciteerd! De winnaars wordt verzocht zich even te melden via info@amstelveenz.nl voor nadere informatie.

Kaarten

Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Misschien maak je volgende keer weer kans bij een van de AmstelveenZ-lezersacties! Je kunt via de website van de schouwburg natuurlijk ook kaarten voor de musical Kinky Boots bestellen. Klik voor meer informatie op: https://schouwburgamstelveen.nl/seizoen-19-20/kinky-boots/


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.