Winnaars viergangendiner bij ’t Hert bekend

Winnaars viergangendiner bij ’t Hert bekend Foto: Brasserie 't Hert

Amstelveen – Wij vroegen onlangs wie er wilden genieten van een gratis speciaal viergangendiner bij Brasserie ’t Hert. Nou, dat hebben we geweten. We kregen honderden reacties.


- Lees verder onder deze advertentie -

Blijkbaar vinden heel veel mensen het geweldig om bij het restaurant in het Oude Dorp een hapje te kunnen eten. Logisch natuurlijk. 't Hert is tenslotte een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxed een drankje drinken en vooral veel gezelligheid in een sfeervolle omgeving. Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan.

Genieten

Uit alle inzendingen hebben we uiteindelijk één winnaar gekozen. Marijke Roskam mag samen met haar man gaan genieten van het gratis viergangendiner.

Marijke trouwde op 6 september 1997 in de Dorpskerk in Amstelveen. De receptie was vervolgens bij ’t Hert. ‘Het zou leuk zijn om daar op onze trouwdag opnieuw samen met mijn man te gaan eten’, schrijft Marijke. Dankzij AmstelveenZ en Brasserie ’t Hert moet dit gaan lukken.

Reserveren

Heb jij niet gewonnen, maar wil je wel bij Brasserie t Hert genieten van een meer dan lekker etentje? Reserveer dan voor een culinaire ervaring tijdens een speciaal viergangendiner inclusief bruisend aperitief voor maar €36,75 per persoon. Voor dit specifieke viergangendiner is het mogelijk om te reserveren tot en met 30 september 2018 op dinsdag tot en met zaterdag. Reserveren kan via: 020 345 72 46 of via www.brasseriethert.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties