AmstelveenZ

Winter Village Amstelveen opent zaterdag 7 december: schaatsen!

Amstelveen - Winter Village Amstelveen gaat morgen, zaterdag 7 december 2019, van start. Vanaf 12.00 uur is de 450m2 grote schaatsbaan geopend.

De officiële opening van Winter Village Amstelveen wordt groots gevierd vanaf 13.00 uur, met optredens van Dennis van Veen en Rachel Kramer.

Ook gaat er onder de noemer 'Koning Winter' een fraaie winterse parade door en rond het winkelcentrum. De eerste parade start om 12.30 uur in het Rembrandthof.

Parade 1: 12.30 uur
Parade 2: 14:00 uur
Parade 3: 15.30 uur

Na de laatste parade is er tijd voor een foto met Anna & Elsa en Olaf in het Binnenhof.

Het winkelcentrum zelfs staat volledig in het teken van de winter; er zijn talloze verlichte Disney-figuren te zien met als thema Amtelvn Twinkelt. Wil jij gaan schaatsen? Let dan op, want dit jaar kan bij de schaatsverhuur van Winter Village Amstelveen alleen worden gepind (cashless).

 


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.