Marcel Antonisse

Winter Village ook komende winter in Stadshart Amstelveen

Amstelveen – Ook komende winter verrijst in Stadshart Amstelveen het winterdorp ‘Winter Village Amstelveen’.

Het winterdorp staat vanaf zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 op het Stadsplein. Winter Village zal zoals gebruikelijk een grote ijsbaan en diverse horecavoorzieningen en kraampjes kennen.

De ijsbaan van circa 450m2 groot  zal dagelijks geopend zijn voor reguliere bezoekers in middagen en avonden. In de kerstvakantie gelden aangepaste, ruimere openingstijden. Alleen op Eerste Kerstdag zal de ijsbaan gesloten zijn, maar op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag 2020 kan er geschaatst worden. Klik hier voor meer informatie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.