Advertorial Zakelijk

Wonen, financieren, belastingen: alles onder één dak in Amstelveen

Amstelveen - Een huis kopen of verkopen, hypotheekadvies zoeken of de hulp inschakelen van een veelzijdig belastingadviseur. Het kan allemaal op hetzelfde adres in Amstelveen: op de Amsterdamseweg 71 hebben vier specialisten op het gebied van wonen, financiën en belastingen hun intrek genomen in één gebouw.

A&H Finance, De BelastingBespaarders, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam vullen elkaar perfect aan. Wie plannen maakt voor een nieuw te kopen woning wil weten hoe je de zoektocht en aankoop het beste onderneemt. Welke mogelijkheden zijn er voor een (nieuwe) hypotheek. Hoe verkoop je de huidige woning zo goed mogelijk? En na verhuizing is alle hulp bij de eerstvolgende belastingaangifte welkom.

Landelijk hypotheekadvies

Wil je een (ander) huis kopen? Dan zal de eerste vraag zijn hoeveel hypotheek je kunt krijgen in jouw situatie. Om die vraag te beantwoorden starten de hypotheekadviseurs van A&H Finance altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking. Een gesprek waarin je jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst kan voorleggen.

Aankoopmakelaar voor regio groot Amsterdam

Wanneer je weet hoeveel hypotheek er voor jou mogelijk is, kan je met vertrouwen op zoek. Alleen óf samen met de experts van Aankoopmakelaar Amsterdam. Op basis van no cure, no pay helpen ze jou bij de aankoop met deskundig advies over bijvoorbeeld de bouwkundige staat en ligging van de woning.

Verkoopmakelaar metropoolregio Amsterdam

Gaat je huidige woning in de verkoop? Dan wil je die zo goed mogelijk verkopen. De specialisten van Metropool Makelaars helpen je graag met pakkende beschrijvingen op Funda en social media, kijkdagen in overleg met jou en altijd terugkoppeling over het enthousiasme van kijkers.

Belastingadvies door heel Nederland

Als de verhuizing achter de rug is, kan het grote genieten van jouw nieuwe bezit beginnen. Let er op dat alle veranderingen van invloed zijn op je aanstaande aangifte inkomstenbelasting. De adviseurs van De BelastingBespaarders kunnen je helpen bij deze eerste aangifte in de nieuwe situatie. Ze kunnen de aangifte voor jou indienen en leggen daarbij alle stappen van het proces uit zodat je volgende jaren weer zelf aangifte kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom langs op de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen.

[Dit betreft een advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement.