Advertorial Zakelijk

Wonen, financieren, belastingen: alles onder één dak in Amstelveen

Amstelveen - Een huis kopen of verkopen, hypotheekadvies zoeken of de hulp inschakelen van een veelzijdig belastingadviseur. Het kan allemaal op hetzelfde adres in Amstelveen: op de Amsterdamseweg 71 hebben vier specialisten op het gebied van wonen, financiën en belastingen hun intrek genomen in één gebouw.

A&H Finance, De BelastingBespaarders, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam vullen elkaar perfect aan. Wie plannen maakt voor een nieuw te kopen woning wil weten hoe je de zoektocht en aankoop het beste onderneemt. Welke mogelijkheden zijn er voor een (nieuwe) hypotheek. Hoe verkoop je de huidige woning zo goed mogelijk? En na verhuizing is alle hulp bij de eerstvolgende belastingaangifte welkom.

Landelijk hypotheekadvies

Wil je een (ander) huis kopen? Dan zal de eerste vraag zijn hoeveel hypotheek je kunt krijgen in jouw situatie. Om die vraag te beantwoorden starten de hypotheekadviseurs van A&H Finance altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking. Een gesprek waarin je jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst kan voorleggen.

Aankoopmakelaar voor regio groot Amsterdam

Wanneer je weet hoeveel hypotheek er voor jou mogelijk is, kan je met vertrouwen op zoek. Alleen óf samen met de experts van Aankoopmakelaar Amsterdam. Op basis van no cure, no pay helpen ze jou bij de aankoop met deskundig advies over bijvoorbeeld de bouwkundige staat en ligging van de woning.

Verkoopmakelaar metropoolregio Amsterdam

Gaat je huidige woning in de verkoop? Dan wil je die zo goed mogelijk verkopen. De specialisten van Metropool Makelaars helpen je graag met pakkende beschrijvingen op Funda en social media, kijkdagen in overleg met jou en altijd terugkoppeling over het enthousiasme van kijkers.

Belastingadvies door heel Nederland

Als de verhuizing achter de rug is, kan het grote genieten van jouw nieuwe bezit beginnen. Let er op dat alle veranderingen van invloed zijn op je aanstaande aangifte inkomstenbelasting. De adviseurs van De BelastingBespaarders kunnen je helpen bij deze eerste aangifte in de nieuwe situatie. Ze kunnen de aangifte voor jou indienen en leggen daarbij alle stappen van het proces uit zodat je volgende jaren weer zelf aangifte kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom langs op de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen.

[Dit betreft een advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen 8 aug. 2022 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.