Advertorial Zakelijk

Wonen, financieren, belastingen: alles onder één dak in Amstelveen

Amstelveen - Een huis kopen of verkopen, hypotheekadvies zoeken of de hulp inschakelen van een veelzijdig belastingadviseur. Het kan allemaal op hetzelfde adres in Amstelveen: op de Amsterdamseweg 71 hebben vier specialisten op het gebied van wonen, financiën en belastingen hun intrek genomen in één gebouw.

A&H Finance, De BelastingBespaarders, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam vullen elkaar perfect aan. Wie plannen maakt voor een nieuw te kopen woning wil weten hoe je de zoektocht en aankoop het beste onderneemt. Welke mogelijkheden zijn er voor een (nieuwe) hypotheek. Hoe verkoop je de huidige woning zo goed mogelijk? En na verhuizing is alle hulp bij de eerstvolgende belastingaangifte welkom.

Landelijk hypotheekadvies

Wil je een (ander) huis kopen? Dan zal de eerste vraag zijn hoeveel hypotheek je kunt krijgen in jouw situatie. Om die vraag te beantwoorden starten de hypotheekadviseurs van A&H Finance altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking. Een gesprek waarin je jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst kan voorleggen.

Aankoopmakelaar voor regio groot Amsterdam

Wanneer je weet hoeveel hypotheek er voor jou mogelijk is, kan je met vertrouwen op zoek. Alleen óf samen met de experts van Aankoopmakelaar Amsterdam. Op basis van no cure, no pay helpen ze jou bij de aankoop met deskundig advies over bijvoorbeeld de bouwkundige staat en ligging van de woning.

Verkoopmakelaar metropoolregio Amsterdam

Gaat je huidige woning in de verkoop? Dan wil je die zo goed mogelijk verkopen. De specialisten van Metropool Makelaars helpen je graag met pakkende beschrijvingen op Funda en social media, kijkdagen in overleg met jou en altijd terugkoppeling over het enthousiasme van kijkers.

Belastingadvies door heel Nederland

Als de verhuizing achter de rug is, kan het grote genieten van jouw nieuwe bezit beginnen. Let er op dat alle veranderingen van invloed zijn op je aanstaande aangifte inkomstenbelasting. De adviseurs van De BelastingBespaarders kunnen je helpen bij deze eerste aangifte in de nieuwe situatie. Ze kunnen de aangifte voor jou indienen en leggen daarbij alle stappen van het proces uit zodat je volgende jaren weer zelf aangifte kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom langs op de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen.

[Dit betreft een advertorial]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:21

Nieuw seizoen Bovenkerkse bussluis-soap van start: alles moet opnieuw

Amstelveen - Een geheel nieuw seizoen in de langdurige bussluis-soap in Bovenkerk is van start gegaan. Inmiddels ligt de bussluis ter hoogte van de Urbanuskerk er al een jaar, maar heeft de rechter het verkeersbesluit dat leidde tot de aanleg van de sluis vernietigd en moet alles opnieuw. Gisteren gingen de hoofdrolspelers (gemeente en omwonenden) voor het eerst na de uitspraak van de rechter weer met elkaar om tafel om te praten over de toekomst van de bussluis.

Verkeer & Vervoer vandaag 12:28

Aantal elektrische auto’s in Amstelveen stijgt hard

Amstelveen - Het aantal elektrische auto’s in Amstelveen (zonder verbrandingsmotor) is afgelopen jaar hard omhoog geschoten. Tussen september 2021 en september 2022 is het aantal elektrische auto’s met liefst 96,5 procent toegenomen. Daarmee behoort Amstelveen tot de gemeenten waar het elektrische wagenpark in een jaar tijd het snelst is gegroeid.

Algemeen vandaag 11:26

Verdachte situatie op Schiphol

Regio - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagochtend een deel van Schiphol Plaza afgezet vanwege een verdachte situatie. 

Algemeen vandaag 09:03

Gevaarlijke situatie overstekende leerlingen Kazernepad aangepakt

Amstelveen - Op het Kazernepad tussen het Oude Dorp en de Molenweg plaatst de gemeente Amstelveen binnenkort drempels om de oversteeksituatie voor schoolgaande kinderen veiliger te maken. Deze beslissing is gemaakt na een petitie die gestart is onder ouders van de naastgelegen basisschool.