Advertorial Zakelijk

Wonen, financieren, belastingen: alles onder één dak in Amstelveen

Amstelveen - Een huis kopen of verkopen, hypotheekadvies zoeken of de hulp inschakelen van een veelzijdig belastingadviseur. Het kan allemaal op hetzelfde adres in Amstelveen: op de Amsterdamseweg 71 hebben vier specialisten op het gebied van wonen, financiën en belastingen hun intrek genomen in één gebouw.

A&H Finance, De BelastingBespaarders, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam vullen elkaar perfect aan. Wie plannen maakt voor een nieuw te kopen woning wil weten hoe je de zoektocht en aankoop het beste onderneemt. Welke mogelijkheden zijn er voor een (nieuwe) hypotheek. Hoe verkoop je de huidige woning zo goed mogelijk? En na verhuizing is alle hulp bij de eerstvolgende belastingaangifte welkom.

Landelijk hypotheekadvies

Wil je een (ander) huis kopen? Dan zal de eerste vraag zijn hoeveel hypotheek je kunt krijgen in jouw situatie. Om die vraag te beantwoorden starten de hypotheekadviseurs van A&H Finance altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking. Een gesprek waarin je jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst kan voorleggen.

Aankoopmakelaar voor regio groot Amsterdam

Wanneer je weet hoeveel hypotheek er voor jou mogelijk is, kan je met vertrouwen op zoek. Alleen óf samen met de experts van Aankoopmakelaar Amsterdam. Op basis van no cure, no pay helpen ze jou bij de aankoop met deskundig advies over bijvoorbeeld de bouwkundige staat en ligging van de woning.

Verkoopmakelaar metropoolregio Amsterdam

Gaat je huidige woning in de verkoop? Dan wil je die zo goed mogelijk verkopen. De specialisten van Metropool Makelaars helpen je graag met pakkende beschrijvingen op Funda en social media, kijkdagen in overleg met jou en altijd terugkoppeling over het enthousiasme van kijkers.

Belastingadvies door heel Nederland

Als de verhuizing achter de rug is, kan het grote genieten van jouw nieuwe bezit beginnen. Let er op dat alle veranderingen van invloed zijn op je aanstaande aangifte inkomstenbelasting. De adviseurs van De BelastingBespaarders kunnen je helpen bij deze eerste aangifte in de nieuwe situatie. Ze kunnen de aangifte voor jou indienen en leggen daarbij alle stappen van het proces uit zodat je volgende jaren weer zelf aangifte kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom langs op de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen.

[Dit betreft een advertorial]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Wonen vandaag 10:51

Van Oud-Zuid naar The Mayor

Amstelveen - Leo (68) en Anja (66) Bronkhorst woonden praktisch om de hoek van The Mayor aan de Minervalaan in Amsterdam-Zuid. Het was een prachtig appartement, maar het ontbreken van een buitenruimte voelde toch niet goed. Het stel was gewend aan een huis met een grote tuin, maar het onderhoud wilden ze niet meer. In The Mayor vonden ze het beste van twee werelden.

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.