Advertorial Wonen

Wonen in The Mayor: ruimte, rust, comfort, veiligheid en groen

Amstelveen - Ruimte, rust, comfort, veiligheid en groen; dat is wat u krijgt als u verhuist naar The Mayor. Een iconisch, residentieel vastgoedproject op de best bereikbare plek in de Randstad én op wandelafstand van het Stadshart van Amstelveen.

Uitvalsbasis

De A9 ligt voor de deur. Daar heeft u overigens enkel profijt van. De snelweg wordt verdiept aangelegd en voor de deur van The Mayor wordt een 85 meter overkapping gerealiseerd waarop het Meanderpark wordt aangelegd.

Schiphol, de Zuidas en de Johan Cruijff Arena zijn slechts 15 minuten rijden.

The Mayor Amstelveen - XXL - EXT01 v10.jpg

Villa's & appartementen

Of u nu kiest voor een van de villa’s of voor een XXL-appartement,  u woont op een niveau dat we eigenlijk in Nederland alleen kennen uit het buitenland.

De conciërge van The Mayor Exclusive Services is uw aanspreekpunt en regelt desgewenst de ontvangst van uw gasten, die in The Mayor Lounge plaats kunnen nemen, een taxi of oppas voor uw kinderen. Daarnaast heeft u de beschikking over een goed geoutilleerde gym met een personal trainer. De villa’s en XXL-appartementen zijn zeer royaal en hebben grote tuinen, terrassen of balkons.

Woonwensen

U kunt er al uw woonwensen verwezenlijken. Voor nu en in de toekomst. Want traplopen is bij de villa’s verleden tijd. De villa’s beschikken over een privélift die u vanuit de privé-parkeerbox in de beveiligde garage rechtstreeks naar uw eigen woning brengt.

Verkoop

Bij The Mayor zijn nog enkele villa’s en XXL appartementen te koop. De villa’s zijn per direct beschikbaar.

Wilt u meer weten over deze unieke mogelijkheid om uw woondromen werkelijk waar te maken? Kijk dan op woneninthemayor.nl, ook voor het plannen van een bezichtiging.

The Mayor Amstelveen - VILLA - Interieur 9010_300dpi.jpg

The Mayor Amstelveen - XXL - Interieur 805 - Eettafel dag_300dpi.jpg

The Mayor Amstelveen - XXL - Interieur 805 - Licht_300dpi.jpg

The Mayor Amstelveen - XXL - Interieur 834_300dpi.jpg

The Mayor Amstelveen - XXL - Interieur 836_300dpi.jpg


Meer nieuws

Sport vandaag 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns vandaag 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport gisteren 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.