Foto via gemeente Amstelveen

Woning verduurzamen? Dit webinar vertelt je alles over financieringsmogelijkheden en subsidies

Amstelveen - Je wilt je woning verduurzamen, maar hoe kan je dat het beste financieren? Dat is een vraag die bij steeds meer inwoners leeft. Daarom organiseert gemeente Amstelveen in samenwerking met het Energieloket een nuttige online informatiebijeenkomst op donderdagavond 29 februari.

Tijdens dit kosteloze webinar wordt deelnemers alles verteld over subsidies en financieringsmaatregelen voor het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Kan je deze avond niet meekijken en luisteren? Meld je dan toch vrijblijvend aan, want je kan na aanmelding ook later op je gemak terugkijken.

AANMELDEN KLIK HIER

Duurzame maatregelen vergen namelijk een behoorlijke investering, maar leveren uiteindelijk ook op in de vorm van een besparing op de energierekening, waardestijging van de eigen woning en meer comfort. ‘Tijdens dit webinar krijgen geïnteresseerden antwoord op financiële vragen en overwegingen’, laat wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid) weten.

Subsidies stapelen

Tijdens de online-bijeenkomst is er aandacht voor subsidies van de landelijke overheid, van de gemeente Amstelveen en het stapelen van de verschillende subsidies. Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag of het verstandig is te verduurzamen met spaargeld of met een lening. Tot slot krijgen inwoners informatie over de verschillende leningen voor verduurzaming.

Samengevat: de online informatieavond is op donderdag 29 februari van 19.30-20.30 uur. Inwoners kunnen zich aanmelden via deze link. Deelnemers krijgen na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kunnen kijken.

Gratis contact met een financieel adviseur

Naast dit webinar kunnen inwoners ook kosteloos terecht bij een financieel adviseur van De Hypotheekshop Watergraafsmeer. Deze adviseur beantwoordt kosteloos vragen over leningen voor het isoleren van de woning. Ga naar www.energieloketamstelveen.nl voor meer informatie en hun contactgegevens.

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit betreft een partnerbijdrage van Amstelveen maakt het


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.