Davey Photography, Davey Baas
112

Woningbrand in Middenhoven: vlammen slaan uit het dak

Amstelveen - Aan Boogschutter in de wijk Middenhoven is maandagavond brand uitgebroken op een zolderverdieping van een eengezinswoning.

De vlammen sloegen uit het dak en de brandweer kwam met veel materieel ter plaatse en startte direct een blusactie. De brand werd even voor kwart voor 8 gemeld, waarop de brandweer met grote spoed uitrukte.

woningbrand_3_dpdb.jpg

De brandweer meldde rond tien over 8 dat de brand onder controle was en dat drie personen zijn nagekeken door de ambulancedienst.

De omgeving van de woning werd afgezet. De brand trok aardig wat bekijks uit de buurt. Het is nog onbekend wat de oorzaak is van de brand

woningbrand2_Dpdb.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen vandaag 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek vandaag 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.