Davey Photography, Davey Baas
112

Woningbrand in Middenhoven: vlammen slaan uit het dak

Amstelveen - Aan Boogschutter in de wijk Middenhoven is maandagavond brand uitgebroken op een zolderverdieping van een eengezinswoning.

De vlammen sloegen uit het dak en de brandweer kwam met veel materieel ter plaatse en startte direct een blusactie. De brand werd even voor kwart voor 8 gemeld, waarop de brandweer met grote spoed uitrukte.

woningbrand_3_dpdb.jpg

De brandweer meldde rond tien over 8 dat de brand onder controle was en dat drie personen zijn nagekeken door de ambulancedienst.

De omgeving van de woning werd afgezet. De brand trok aardig wat bekijks uit de buurt. Het is nog onbekend wat de oorzaak is van de brand

woningbrand2_Dpdb.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen. 

Politiek gisteren 13:05

Amstelveense jongeren verdienen meer en betere ontmoetingsplekken

Amstelveen – Omdat Amstelveense jongeren in de huidige coronaperiode worden getroffen door tal van preventieve maatregelen, beperking van bewegingsvrijheid en gebrek aan sociale contacten, heeft de gemeenteraad besloten om te bekijken hoe de Jongeren Ontmoetings Plekken (JOP’s) in Amstelveen verbeterd en of mogelijk uitgebreid kunnen worden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:00

Maak kans op kaarten voor de film Jackie en Oopjen

Amstelveen - Op zondag 11 oktober 2020 draait de film 'Jackie en Oopjen' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ mag 2 kaartjes verloten voor de Little Ladies Morning!