Ontwerp van architect Marcel van der Schalk, mvds.nl [ Aan dit beeld kunnen geen rechten worden ontleend]

'Woningen in oud-KPMG-gebouw (The Mayor) vanaf 5 ton tot over 2 miljoen euro'

Amstelveen - Geïnteresseerden die een nieuw appartement willen kopen in het totaal te transfomeren oud-KPMG-kantoorgebouw in Amstelveen kunnen rekenen op prijzen vanaf een half miljoen euro, tot meer dan 2 miljoen euro.

Op het kolossale kantoorgebouw, dat ook bekend staat als De Bovenlanden, zijn grote doeken opgehangen waaruit duidelijk wordt dat het nieuwe wooncomplex (waar zo'n 300 appartementen moeten verrijzen) 'The Mayor' gaat heten (foto onder). [Tekst gaat verder onder foto]

Op de website van het project kunnen potentiële kopers aankruisen in welk type woningen zij geïnteresseerd zijn; de aangegeven interesses starten bij een half miljoen euro voor appartementen en tuinappartementen, bij de penthouses begint de interesse bij 1 miljoen en bij de parkvilla's 1,5 miljoen euro.

De prijzen kunnen oplopen tot over de 2 miljoen euro. Bekijk hier de website van The Mayor.  Volgens de projectontwikkelaar schept The Mayor 'een nieuwe wereld waarin smaak en perfectie de toon zetten, met privacy en geborgenheid in volmaakte harmonie.'

AmstelveenZ berichtte recent dat de herontwikkeling van het kantoorgebouw tot wooncomplex vertraging heeft opgelopen en dat de verkoop in november zou starten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws