Muriël, Patrick, Romy en Marco Mulders va MADDOX, door Anko Stoffels

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.

Als je niet beter weet zou je kunnen denken dat MADDOX een Europese keten is, zo imposant ziet het nieuwe filiaal eruit. Achter de prachtige hoge gevel met stijlvolle inloop-etalage schuilt het succes van de hardwerkende Amstelveense familie Mulders. De afgelopen jaren runden ze zowel een heren- (Maddox Casual) als damesmodezaak (Maddox Next Door) in het Rembrandthof. Toen de gelegenheid zich voordeed om de winkels samen te voegen tot één groter filiaal in dezelfde straat (tussen de Bijenkorf en Rosmode) pakte de familie die kans met beide handen aan. Het resulteerde in een winkel van bijna 500m2, die voldoet aan alle eisen van de moderne tijd en helemaal past in de nieuwe stijl van het winkelcentrum, die de komende periode wordt uitgerold.

maddox nieuwe winkel2.jpeg

maddox nieuwe winkel1.jpeg

Hoogtepunt

‘De nieuwe winkel is zo duurzaam mogelijk ingericht. 70 procent van de materialen zijn hergebruikt en alle verlichtingsunits zijn vervangen voor led-lampen,’ zegt Marco, die al aardig gewend is in zijn nieuwe flink grotere zaak. ‘Maar we zetten flink meer stappen per dag,’ lacht hij, verwijzend naar de oppervlakte van de winkel en zijn stappenteller. Marco begon Maddox Casual ooit op het Gelderlandplein in 1993 en maakte in 1998 de overstap naar het Stadshart, waar hij door de jaren heen gestaag groeide, met dit spectaculaire filiaal als nieuwste hoogtepunt. De nieuwe winkel heeft echt een wow-effect. De fraaie ronde toonbank in het midden van de zaak is een eyecatcher, maar het draait natuurlijk vooral om de collectie én de service.

Ouderwetse service

Samen met zijn vrouw Muriël, zoon Patrick en dochter Romy en de verkopers (Kees-Jan, Sandra en Jolanda) vormt Marco een ideaal team, waarbij klanten zich altijd snel op hun gemak voelen. In het grote aanbod van modewinkels in het Stadshart weet MADDOX zich al jaren te onderscheiden door de nieuwste collecties in combinatie met ouderwetse service. Het is één van de redenen dat MADDOX het al jaren goed doet. Het kledingadvies is altijd eerlijk (en natuurlijk op maat), een kopje koffie wordt snel geschonken en veel klanten keren na een aankoop meer dan eens terug. MADDOX heeft door de lokale inborst bijzonder veel Amstelveense klanten, maar weet ook al jaren klanten uit de hele regio te trekken.

maddox nieeuwe winkel 3K.jpeg

maddoxnieuwe winkel 5.jpeg

De klanten vinden in het nieuwe filiaal naast een nog grotere en nog beter uitgebalanceerde topcollectie liefst (tien!) nieuwe ruime paskamers, waar ze naar hartenlust kunnen passen. Hugo Boss, Replay, Denham, Geisha, Drykorn en Parajumpers zijn slechts enkele merken waar zowel heren als dames zich tegoed aan kunnen doen. Het moet gek lopen wil je hier niet slagen.

Toe aan een nieuwe outfit? Breng vooral een bezoekaan het vernieuwde filiaal van MADDOX en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom! Volg MADDOX ook op Instagram: @maddoxcasual

Dit artikel verscheen eerder in de maart editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 86.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns vandaag 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport gisteren 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.