Advertorial Winkels

Wow effect voor een betaalbare prijs

Amstelveen - De kerst wordt een feestje met het kleurrijke assortiment van Tof Boeket. Van prachtige versiering en vazen tot bijzondere glitter amaryllis bollen; volop keus en voor ieder wat wils. Kom de nieuwste trends spotten bij TOF Boeket. Kerstinkopen doen was nog nooit zo leuk!

Eigenaar Henk Anröchte van TOF Boeket is ondernemer in hart en nieren. ‘Ik hou ervan om klanten te inspireren en vind het gaaf om een mooi product te brengen. Zo ben ik altijd op zoek naar de dikste rozen, de mooiste takken bessen en de grootste hortensia’s. Nu met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we een feestelijk assortiment samengesteld. Ik hou ervan om continu te vernieuwen en ga voor het absolute wow-effect’, vertelt Henk glunderend. ‘Zo hebben we momenteel veel glitters en goud. Het mag dit jaar helemaal over de top.’ Ook op de prijs letten vindt Henk heel belangrijk. ‘De boeketten en vazen moeten wel betaalbaar zijn. Het moet geen juwelier worden.’ De vriendelijke ondernemer zit niet stil en vertelt grote plannen te hebben voor 2021. ‘Maar over deze spannende plannen vertel ik in januari meer’, zegt Henk trots.

TOF Boeket | Amsterdamseweg Rembrandtweg 411A | 1181 GN Amstelveen  | Tel: 020 - 647 58 59 | www.tofboeket.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.