Wow! Wat heerlijk!

Wow! Wat heerlijk!

Amstelveen - Natuurlijk is IJssalon Patagonias aan de Calvijnlaan in Amstelveen geliefd en beroemd vanwege het fantastisch smaakvolle ijs. Maar heb je de patisserie-producten al een keer geprobeerd? Wil je niet verslaafd raken blijf dan vooral van de Red Velvet en de Carrot cake af!

De bijna 60 ijssmaken van Patagonias, huisgemaakt van natuurlijke ingrediënten, verdienen alle lof en vinden gretig aftrek. Patagonias staat voornamelijk bekend als ijssalon, maar daar doe je je als liefhebber van lekkernijen echt mee te kort.

Cakes

Want het patisserie-gedeelte van Patagonias aan de Calvijnlaan 12 verrast bijvoorbeeld met geweldige cakes die je hier misschien niet direct verwacht. Het goede nieuws voor de zomerlijn: je hebt ze ook in mini-versies, want je blijft er van eten. Naast de must trys Red Velvet en Carrot biedt Patagonias een enorm smakenpalet, die allen het proberen waard zijn.

Door zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken kenmerken alle producten van Patagonias zich door een pure, eerlijke smaak.  Dat geldt ook voor de ijstaarten (vanaf 4 personen) die in alle smaakvariaties te zijn verkrijgen.

Verse voorraad

Daarbij heeft Patagonias altijd een verse voorraad en vaak hoef je dus niet vooraf te bestellen. Maar dan kan wel: telefonisch of zelfs via WhatsApp (06 18 38 72 74). Patagonias maakt het je makkelijk én nog beter: Patagonias is zeven dagen per week geopend.

Popcakes

Voor we het vergeten: proef ook eens de heerlijke popcakes (cake op een lolly), alfajores, ijskoffie of milkshakes. En vergeet natuurlijk het ijs niet!


Patagonias
Johannes Calvijnlaan 12
Telefoon 020 640 04 22
WhatsApp: 06 18 38 72 74
info@patagonias.nl
www.patagonias.nl

In kaart gebracht


Reacties

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.