Zaterdag 6 april open dag bij Platform C Amstelveen

Amstelveen - Platform C aan het Stadsplein opent op zaterdag 6 april 2019 van 14:00 tot 16:30 uur de deuren voor een Open Dag. Iedereen is welkom.

Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, fotograferen, koken, kunst bekijken, creatief bezig zijn, het is allemaal leuk. Kom en ontdek wat jij kan!

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud; probeer een muziekinstrument uit op de tweede of derde verdieping, bekijk een balletdemonstratie in de Balletzaal of kom in de Zonnesteinzaal en minimusical voorstelling kijken. Daar zijn ook optredens van de verschillende ensembles.

Op de begane grond kun je in de vernieuwde welkomsthal kunstspeeddaten met onze kunstspecialist. Voor informatie over de muziek- en taalcursussen maar ook het gehele creatieve cursusaanbod zijn er docenten aanwezig op de tweede en derde verdieping in het pand. Bekijk het Open Dag programma op www.platform-c.nu

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.