Zaterdag open dag bij Platform C – Volksuniversiteit Amstelland

Zaterdag open dag bij Platform C – Volksuniversiteit Amstelland Foto: Pixabay.com

Amstelveen – Platform C | Volksuniversiteit Amstelland houdt zaterdag 31 augustus 2019 van 13.00 tot 16.00 uur een open dag.


- Lees verder onder deze advertentie -

Op een aansprekende manier een buitenlandse taal leren. Waar kan dat beter dan bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland? Je kunt hier 15 verschillende talen volgen met bevlogen en ervaren docenten voor de klas. Zij leren cursisten niet alleen de taal, maar brengen ook hun passie voor de cultuur en de geschiedenis van het land over.

Gepassioneerd

Twee van zulke gepassioneerde leraren zijn Carmo da Silva Lereno (Portugees) en Mercedes Carretero Ortega (Spaans).

Carmo da Silva Lereno woont al 35 jaar in Nederland. Ze kwam hier voor de liefde en woont zo’n 15 jaar in Amstelveen. Bij alle taallessen wordt een communicatieve methode gebruikt waarmee cursisten vanaf het begin zelf eenvoudige, bruikbare zinnen leren formuleren. ‘We oefenen vanaf de eerste les met lezen, schrijven en grammatica’, legt Carmo uit.

Ook Mercedes Carretero Ortega is een boeiend vertelster die al jaren een grote groep Spaanse cursisten onder haar hoede heeft. Zij is sinds 2002 in Nederland en gaf al Spaanse les aan Nederlanders toen ze nog in Spanje woonde. Net als haar collega Carmo houdt ze van een interactieve manier van lesgeven en besteedt ze veel aandacht aan de cultuur van dit zonnige land.

Meer informatie kun je lezen op de website maar ook opdoen tijdens de open dag op zaterdag 31 augustus. Van 13.00 tot 16.00 uur staan de deuren open voor iedereen die wil zien en ervaren wat Platform C zoal te bieden heeft aan cursussen en workshops op het gebied van muziek, dans, theater en educatie.

Koken & fotografie

Kookdocent Carla Baas verzorgt tijdens de open dag lekkere hapjes en geeft kooktips. Fotografe Didy geeft workshops en het is de laatste dag van de Summer Sale in de Kunstuitleen.

CULTUUR PLATFORM C
Platform C | Volksuniversiteit
Amstelland
Stadsplein 99
Telefoon 020 647 14 57
info@vu-amstelland.nl
www.platform-c.nu


Reacties