Davey Photography, Davey Baas
112

Zeer ernstig ongeval Rembrandtweg Amstelveen

Amstelveen - Op de Rembrandtweg in Amstelveen heeft zondagmiddag een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden, waarbij een fietser zwaargewond is geraakt. Hulpdiensten rukten massaal uit.

De fietser werd even voor half drie geschept door een auto en is met grote spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumateam was ook ter plaatse.

112-rembrandtweg_ernstig_dpdb_ongeval_amstelveen.jpg

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is opgestart. 

112_rembrandtweg_Noord_amstelveen_ernstig_ongeval_dpdp.jpg 

De weg werd direct na het ongeval volledig afgezet door de politie. 

112_remebrandtweg_amstelveen_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2022 11:57

Werkzaamheden A9: verkeershinder Colijnweg, afsluitingen Bleekerskade, Sierkade

Amstelveen – In verband met werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen worden tussen medio augustus en medio november op diverse momenten afsluitingen ingesteld op en rond de Burgemeester A. Colijnweg. Onder andere de onderdoorgangen onder de A9 bij de Bleekerskade en de Sierkade worden afgesloten.

Algemeen 12 aug. 2022 10:58

Amstelveen krijgt bamboe-raadhuis: werkzaamheden starten 15 augustus

Amstelveen - De houten gevel van het raadhuis in Amstelveen wordt in de komende anderhalf jaar compleet vervangen voor bamboe. In totaal gaat het om liefst 2.500m2 bamboe dat zal worden aangebracht. De werkzaamheden starten komende maandag en het bamboe-raadhuis is vermoedelijk aan het einde van 2023 gereed.

Politiek 11 aug. 2022 13:36

ChristenUnie Amstelveen wacht met smart op testuitslag 'snoer-van-de-vloer-laadpaal'

Amstelveen - De ChristenUnie wacht na een eerdere toezegging van het College B en W nog altijd op de uitslag van een van een proef met een zogenoemde ‘snoer-van-de-vloerlaadpaal' in Amstelveen, waarbij de stroomkabel tussen de laadpaal en de auto niet op het voetpad komt te liggen, maar met een boogarm over het voetpad wordt heengeleid.