Van Ekris uit Mijdrecht met Stefan en Jeroen
Advertorial Zakelijk

Zeer jonge luxe Toyota Yaris hybride bij Van Ekris

Regio - De vraag naar jonge occasions gaat door het dak volgens diverse media. De vraag is nog nooit zo hoog geweest. Bij Van Ekris Toyota spelen ze daar op in door vele jonge occasions in te kopen. Voornamelijk de Toyota Yaris is erg gewild.

Dit keer presenteert Van Ekris een luxe Yaris Hybride Bi-Tone Limited uitvoering uit 2021, met een hele lage kilometerstand. Deze unieke luxe uitvoering komt niet in Nederland voor.

Ze zijn van de eerste eigenaar en hebben nog volledige fabriekgarantie en zijn nu in twee kleuren verkrijgbaar: Oxyde brons of Zwart metallic, beide met een fraai wit dak. Natuurlijk niet onbelangrijk, de prijs. De nieuwprijs bedraagt € 29.000, maar deze editie is nu verkrijgbaar voor € 24.395 (ofwel een voordeel van € 4.605) 

Kenmerken:

  • 2021
  • Yaris Auto van het jaar 2021
  • Lage kilometerstand
  • Fabriekgarantie
  • Half leer met lichte stoffen bekleding
  • Stoelverwarming
  • Apple Car play en Andriod auto
  • Parelmoer wit dak
  • AHB licht

Meer details zijn te bekijken op de websiteGratis een inruilvoorstel? Vul het formulier online in. 

Van Ekris Toyota heeft altijd meer dan 250 Toyota-occasions op voorraad. Kijk hiervoor op de website www.vanekris.nl of kom langs bij de showroom in Mijdrecht aan de Industrieweg 48.

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.