Van Ekris uit Mijdrecht met Stefan en Jeroen
Advertorial Zakelijk

Zeer jonge luxe Toyota Yaris hybride bij Van Ekris

Regio - De vraag naar jonge occasions gaat door het dak volgens diverse media. De vraag is nog nooit zo hoog geweest. Bij Van Ekris Toyota spelen ze daar op in door vele jonge occasions in te kopen. Voornamelijk de Toyota Yaris is erg gewild.

Dit keer presenteert Van Ekris een luxe Yaris Hybride Bi-Tone Limited uitvoering uit 2021, met een hele lage kilometerstand. Deze unieke luxe uitvoering komt niet in Nederland voor.

Ze zijn van de eerste eigenaar en hebben nog volledige fabriekgarantie en zijn nu in twee kleuren verkrijgbaar: Oxyde brons of Zwart metallic, beide met een fraai wit dak. Natuurlijk niet onbelangrijk, de prijs. De nieuwprijs bedraagt € 29.000, maar deze editie is nu verkrijgbaar voor € 24.395 (ofwel een voordeel van € 4.605) 

Kenmerken:

  • 2021
  • Yaris Auto van het jaar 2021
  • Lage kilometerstand
  • Fabriekgarantie
  • Half leer met lichte stoffen bekleding
  • Stoelverwarming
  • Apple Car play en Andriod auto
  • Parelmoer wit dak
  • AHB licht

Meer details zijn te bekijken op de websiteGratis een inruilvoorstel? Vul het formulier online in. 

Van Ekris Toyota heeft altijd meer dan 250 Toyota-occasions op voorraad. Kijk hiervoor op de website www.vanekris.nl of kom langs bij de showroom in Mijdrecht aan de Industrieweg 48.

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:00

Landijsbaan Amstelveen zo lek als een mandje: groot onderhoud op lange baan geschoven

Amstelveen - Het is dat er voorlopig geen vorst wordt verwacht, maar de landijsbaan aan de Noordelijke Poeloever in Amstelveen is lek en verkeert in slechte staat. De dijken rond de baan vertonen naast lekken ook verzakkingen. De baan is toe aan groot onderhoud, maar dat is door de gemeente op de lange baan geschoven. Zandzakken kunnen eventueel soelaas gaan bieden.

Sport vandaag 12:53

ARC, Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen genomineerden voor Vereniging van het jaar

Amstelveen - Rugbyclub ARC, roeivereniging Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen zijn genomineerd voor de Amstelveense Vereniging van het Jaar 2023. Vrijdag 9 februari 2024 wordt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend gemaakt welke vereniging zich Vereniging van het Jaar 2023 mag noemen en naast eeuwige roem de wisselbeker plus een cheque ter waarde van € 2.500,- in ontvangst mag nemen.