Van Ekris uit Mijdrecht met Stefan en Jeroen
Advertorial Zakelijk

Zeer jonge luxe Toyota Yaris hybride bij Van Ekris

Regio - De vraag naar jonge occasions gaat door het dak volgens diverse media. De vraag is nog nooit zo hoog geweest. Bij Van Ekris Toyota spelen ze daar op in door vele jonge occasions in te kopen. Voornamelijk de Toyota Yaris is erg gewild.

Dit keer presenteert Van Ekris een luxe Yaris Hybride Bi-Tone Limited uitvoering uit 2021, met een hele lage kilometerstand. Deze unieke luxe uitvoering komt niet in Nederland voor.

Ze zijn van de eerste eigenaar en hebben nog volledige fabriekgarantie en zijn nu in twee kleuren verkrijgbaar: Oxyde brons of Zwart metallic, beide met een fraai wit dak. Natuurlijk niet onbelangrijk, de prijs. De nieuwprijs bedraagt € 29.000, maar deze editie is nu verkrijgbaar voor € 24.395 (ofwel een voordeel van € 4.605) 

Kenmerken:

  • 2021
  • Yaris Auto van het jaar 2021
  • Lage kilometerstand
  • Fabriekgarantie
  • Half leer met lichte stoffen bekleding
  • Stoelverwarming
  • Apple Car play en Andriod auto
  • Parelmoer wit dak
  • AHB licht

Meer details zijn te bekijken op de websiteGratis een inruilvoorstel? Vul het formulier online in. 

Van Ekris Toyota heeft altijd meer dan 250 Toyota-occasions op voorraad. Kijk hiervoor op de website www.vanekris.nl of kom langs bij de showroom in Mijdrecht aan de Industrieweg 48.

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.