Van Ekris uit Mijdrecht met Stefan en Jeroen
Advertorial Zakelijk

Zeer jonge luxe Toyota Yaris hybride bij Van Ekris

Regio - De vraag naar jonge occasions gaat door het dak volgens diverse media. De vraag is nog nooit zo hoog geweest. Bij Van Ekris Toyota spelen ze daar op in door vele jonge occasions in te kopen. Voornamelijk de Toyota Yaris is erg gewild.

Dit keer presenteert Van Ekris een luxe Yaris Hybride Bi-Tone Limited uitvoering uit 2021, met een hele lage kilometerstand. Deze unieke luxe uitvoering komt niet in Nederland voor.

Ze zijn van de eerste eigenaar en hebben nog volledige fabriekgarantie en zijn nu in twee kleuren verkrijgbaar: Oxyde brons of Zwart metallic, beide met een fraai wit dak. Natuurlijk niet onbelangrijk, de prijs. De nieuwprijs bedraagt € 29.000, maar deze editie is nu verkrijgbaar voor € 24.395 (ofwel een voordeel van € 4.605) 

Kenmerken:

  • 2021
  • Yaris Auto van het jaar 2021
  • Lage kilometerstand
  • Fabriekgarantie
  • Half leer met lichte stoffen bekleding
  • Stoelverwarming
  • Apple Car play en Andriod auto
  • Parelmoer wit dak
  • AHB licht

Meer details zijn te bekijken op de websiteGratis een inruilvoorstel? Vul het formulier online in. 

Van Ekris Toyota heeft altijd meer dan 250 Toyota-occasions op voorraad. Kijk hiervoor op de website www.vanekris.nl of kom langs bij de showroom in Mijdrecht aan de Industrieweg 48.

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

112 gisteren 17:17

Fietsers zonder licht krijgen na staandehouding gratis lampjes: ‘Bedankt!’

Amstelveen - Meer dan de helft van de inwoners in de vervoerregio waar Amstelveen toebehoort fietst wel eens zonder werkende fietsverlichting. De afgelopen weken heeft de politie tijdens diverse veiligheidscontroles in de regio fietsers staande gehouden, omdat zij in het donker zonder licht op fietsten, ook in studentenwijk Uilenstede. Om het voeren van goede fietsverlichting te stimuleren, deelde de politie voor- en achterlampjes uit.

Algemeen gisteren 10:54

Isolatieactie Amstelveen-Zuid: nog maximaal 200 plekken

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Zuid die hun huis (verder) willen verduurzamen kunnen zich nog tot en met 22 december vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie. Vanwege de drukte bij installateurs kunnen zich nu nog maximaal 200 inwoners inschrijven binnen deze actie.

Advertorial Algemeen gisteren 09:00

Simon de Bruin: de vormgever van uw nachtrust

Amstelveen - Kwaliteit, duurzaamheid en volop tijd voor de klant: dat vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Een nieuw bed koop je immers niet zomaar, die gaat jaren mee. Annemieke en Simon de Bruin zitten bijna 33 jaar in het vak. Ze adviseren u met betrokkenheid en passie voor het vak, want u wilt tenslotte geen miskoop waar u voor jaren aan vast zit.

Algemeen 6 dec. 2022 13:18

Prachtige traditie komt er weer aan: Lichtjesavond op Zorgvlied

Amstelveen - Het is een prachtige traditie die al 20 jaar (sinds 2002) bestaat: Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied. Dit jaar kunnen bezoekers op deze bijzondere en vaak drukbezochte avond weer herdenken, luisteren naar muziek of gewoon samen zijn.