Pixabay.com

Zet jouw favoriete huisdier in de schijnwerpers

Amstelveen – Het is morgen (maandag 4 oktober 2021) weer Dierendag. Heb jij een leuke, aandoenlijke, lieve of gekke foto (of kort filmpje) van jouw huisdier? Stuur ‘m in via een van de social media-kanalen van @AmstelveenZ en maak met jouw huisdier kans op een waardebon van 50 euro van Van Noord Dierenvoeders.

Update (5 okt): de winaars zijn bekend, klik hier

Je kan foto’s van jouw huisdier(en) insturen in de reacties onder dit bericht op een van onze social media-kanalen. Volg je ons al overal?

Instagram

Facebook 

Twitter 

TikTok 

Heb je geen social media dan mag je natuurlijk ook je foto of video e-mailen naar actie@amstelveenz.nl Natuurlijk leuk als je de naam van je van je huisdier noemt. Traditiegetrouw zijn honden en katten populair, maar foto’s/video’s van alle huisdieren zijn natuurlijk welkom.

Van Noord Dierenvoeders

AmstelveenZ verloot twee waardebonnen van 50 euro onder volgers van onze social media-account(s), te besteden bij de Amstelveense speciaalzaak Van Noord Dierenvoeders,om een leuk of smaakvol Dierendagcadeau uit te zoeken!

Insturen kan tot maandag 4 oktober 2020 18.00 uur. In de avond van 4 oktober maken we de twee winnaars bekend van de waardebonnen! Bekijk de algemene actievoorwaarden op AmstelveenZ.nl (zie hier).


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.