Bang & Olufsen Hegeman

Zomer Actie bij Bang & Olufsen Hegeman

Amstelveen - Bang & Olufsen Hegeman heeft deze zomer een speciale Zomer Actie, waarbij u kunt profiteren van wel 700 euro voordeel bij aankoop van een BeoVision Horizon televisie.

De kwaliteit en uiterlijke schoonheid van deze televisie staan buiten kijf. De BeoVision Horizon is speciaal ontworpen voor mensen met een flexibele levensstijl en scoort bijzonder hoog op connectiviteit. Deze 4K Ultra HD TV biedt een bijzonder krachtig geluid gecombineerd met een haarscherp beeld dat automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte wordt aangepast.

De BeoVision Horizon is verkrijgbaar in 40” en 48”. Op de 40” versie profiteert u van een inruilkorting tot wel 400 euro, en op de grotere 48” televisie krijgt u een inruilbedrag van maar liefst 700 euro.

Maar wellicht gaat uw interesse uit naar de grotere BeoVision Eclipse OLED televisie van 55” of 65”. Kom dan langs bij Bang & Olufsen Hegeman in Amstelveen of Bussum en vraag naar de verrassende mogelijkheden.  

B&O Hegeman Amstelveen
Amsterdamseweg 418 - 420
1181 BT Amstelveen
TEL 020-6414019

B&O Hegeman Bussum
Vlietlaan 4a
1404 CA Bussum
TEL 035-6933973

[Dit artikel betreft een advertorial] 


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.