Bang & Olufsen Hegeman

Zomer Actie bij Bang & Olufsen Hegeman

Amstelveen - Bang & Olufsen Hegeman heeft deze zomer een speciale Zomer Actie, waarbij u kunt profiteren van wel 700 euro voordeel bij aankoop van een BeoVision Horizon televisie.

De kwaliteit en uiterlijke schoonheid van deze televisie staan buiten kijf. De BeoVision Horizon is speciaal ontworpen voor mensen met een flexibele levensstijl en scoort bijzonder hoog op connectiviteit. Deze 4K Ultra HD TV biedt een bijzonder krachtig geluid gecombineerd met een haarscherp beeld dat automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte wordt aangepast.

De BeoVision Horizon is verkrijgbaar in 40” en 48”. Op de 40” versie profiteert u van een inruilkorting tot wel 400 euro, en op de grotere 48” televisie krijgt u een inruilbedrag van maar liefst 700 euro.

Maar wellicht gaat uw interesse uit naar de grotere BeoVision Eclipse OLED televisie van 55” of 65”. Kom dan langs bij Bang & Olufsen Hegeman in Amstelveen of Bussum en vraag naar de verrassende mogelijkheden.  

B&O Hegeman Amstelveen
Amsterdamseweg 418 - 420
1181 BT Amstelveen
TEL 020-6414019

B&O Hegeman Bussum
Vlietlaan 4a
1404 CA Bussum
TEL 035-6933973

[Dit artikel betreft een advertorial] 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.