Bang & Olufsen Hegeman

Zomer Actie bij Bang & Olufsen Hegeman

Amstelveen - Bang & Olufsen Hegeman heeft deze zomer een speciale Zomer Actie, waarbij u kunt profiteren van wel 700 euro voordeel bij aankoop van een BeoVision Horizon televisie.

De kwaliteit en uiterlijke schoonheid van deze televisie staan buiten kijf. De BeoVision Horizon is speciaal ontworpen voor mensen met een flexibele levensstijl en scoort bijzonder hoog op connectiviteit. Deze 4K Ultra HD TV biedt een bijzonder krachtig geluid gecombineerd met een haarscherp beeld dat automatisch aan de lichtomstandigheden in de ruimte wordt aangepast.

De BeoVision Horizon is verkrijgbaar in 40” en 48”. Op de 40” versie profiteert u van een inruilkorting tot wel 400 euro, en op de grotere 48” televisie krijgt u een inruilbedrag van maar liefst 700 euro.

Maar wellicht gaat uw interesse uit naar de grotere BeoVision Eclipse OLED televisie van 55” of 65”. Kom dan langs bij Bang & Olufsen Hegeman in Amstelveen of Bussum en vraag naar de verrassende mogelijkheden.  

B&O Hegeman Amstelveen
Amsterdamseweg 418 - 420
1181 BT Amstelveen
TEL 020-6414019

B&O Hegeman Bussum
Vlietlaan 4a
1404 CA Bussum
TEL 035-6933973

[Dit artikel betreft een advertorial] 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.