Tessa Wilhelmus van Schoonheidssalon Straal! doet er alles aan om het beste in de huid naar boven te halen. [Anko Stoffels]

Zomer staat centraal bij Schoonheidssalon Straal!

Amstelveen – De zomer komt er weer aan en dus kan het geen kwaad om even langs te gaan bij Schoonheidssalon Straal! De pas 22-jarige Amstelveense onderneemster Tessa Wilhelmus wil je graag ontvangen om je huid en nagels optimaal te verzorgen.

Tessa besloot na haar opleiding voor allround schoonheidsspecialiste en pedicure op het ROC in Amsterdam, om Schoonheidssalon Straal! te beginnen. Op het Keizer Karelplein werd een goede locatie gevonden.

Tessa werkt 3,5 dag per week in Schoonheidssalon Straal! en werkt daarnaast nog 2,5 dag in Amstelveen bij Slagerij Stronkhorst. Zij zit niet graag stil en hoopt in de toekomst fulltime bezig te zijn met haar schoonheidssalon.

Zomer

Schoonheidssalon Straal! is inmiddels al bijna twee jaar open en in deze tijd staat alles in het teken van de komende zomer. “Zo heb ik momenteel een speciale zomeractie”, vertelt Tessa. “Ik bied een pedicure met gellak aan. Vanwege de zomer kost de behandeling 45 in plaats van 52 euro.”

Ook in verband met de aankomende zomer kunnen bezoekers van Schoonheidssalon Straal! Een Zomer behandeling boeken. Een behandeling die zorgt voor een hydratatie boost. “Tijdens de bindweefselmassage gebruik ik een vocht inbrengende crème op de huid. De huid is door de behandeling steviger, vitaler en zij straalt! Dat voelt heerlijk en na afloop krijg je de ampullen mee zodat je de behandeling thuis kan herhalen.” De nieuwe hydratatie boost kost 85 euro.

Betaalbaar

Tessa volgt als schoonheidsspecialiste de laatste ontwikkelingen op de voet en was onlangs nog bij de fabriek van het huidverzorgende merk ALCINA in Duitsland. “Het was mooi om te kijken hoe het product vanaf het begin wordt gemaakt. Je ziet precies welke ingrediënten worden gebruikt. ALCINA is echt een prachtig, betaalbaar merk, dat dierproefvrij is.

Tessa kan bevlogen over haar vak vertellen. En waarom moeten mensen naar Schoonheidssalon Straal gaan? “Omdat ik er alles aan wil doen om het beste in de huid naar boven te halen en de cliënt in een gezellige en gastvrije omgeving een heerlijke en ontspannende behandeling te geven zodat je na de behandeling weer stralend de deur uit loopt.”


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.