Zomer staat centraal bij Schoonheidssalon Straal!

Zomer staat centraal bij Schoonheidssalon Straal! Foto: Tessa Wilhelmus van Schoonheidssalon Straal! doet er alles aan om het beste in de huid naar boven te halen. [Anko Stoffels]

Amstelveen – De zomer komt er weer aan en dus kan het geen kwaad om even langs te gaan bij Schoonheidssalon Straal! De pas 22-jarige Amstelveense onderneemster Tessa Wilhelmus wil je graag ontvangen om je huid en nagels optimaal te verzorgen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Tessa besloot na haar opleiding voor allround schoonheidsspecialiste en pedicure op het ROC in Amsterdam, om Schoonheidssalon Straal! te beginnen. Op het Keizer Karelplein werd een goede locatie gevonden.

Tessa werkt 3,5 dag per week in Schoonheidssalon Straal! en werkt daarnaast nog 2,5 dag in Amstelveen bij Slagerij Stronkhorst. Zij zit niet graag stil en hoopt in de toekomst fulltime bezig te zijn met haar schoonheidssalon.

Zomer

Schoonheidssalon Straal! is inmiddels al bijna twee jaar open en in deze tijd staat alles in het teken van de komende zomer. “Zo heb ik momenteel een speciale zomeractie”, vertelt Tessa. “Ik bied een pedicure met gellak aan. Vanwege de zomer kost de behandeling 45 in plaats van 52 euro.”

Ook in verband met de aankomende zomer kunnen bezoekers van Schoonheidssalon Straal! Een Zomer behandeling boeken. Een behandeling die zorgt voor een hydratatie boost. “Tijdens de bindweefselmassage gebruik ik een vocht inbrengende crème op de huid. De huid is door de behandeling steviger, vitaler en zij straalt! Dat voelt heerlijk en na afloop krijg je de ampullen mee zodat je de behandeling thuis kan herhalen.” De nieuwe hydratatie boost kost 85 euro.

Betaalbaar

Tessa volgt als schoonheidsspecialiste de laatste ontwikkelingen op de voet en was onlangs nog bij de fabriek van het huidverzorgende merk ALCINA in Duitsland. “Het was mooi om te kijken hoe het product vanaf het begin wordt gemaakt. Je ziet precies welke ingrediënten worden gebruikt. ALCINA is echt een prachtig, betaalbaar merk, dat dierproefvrij is.

Tessa kan bevlogen over haar vak vertellen. En waarom moeten mensen naar Schoonheidssalon Straal gaan? “Omdat ik er alles aan wil doen om het beste in de huid naar boven te halen en de cliënt in een gezellige en gastvrije omgeving een heerlijke en ontspannende behandeling te geven zodat je na de behandeling weer stralend de deur uit loopt.”

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties