Zomerkamp Panasj en Voetjebal

Zomerkamp Panasj & Voetjebal

AMSTELVEEN – Van 24 t/m 27 juli kunnen kinderen weer genieten van het leukste hockey- en voetbalzomerkamp van Panasj & Voetjebal bij VVV in Amstelveen. Vier dagen vol sport en plezier voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Panasj & Voetjebal
‘Hockey en voetbal is, in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, niet enkel geschikt voor oudere kids. Sterker nog, jonge kids krijgen spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey en voetbal veel sneller onder de knie’, zo legt Joel van Panasj uit.
Om die reden maken Panasj & Voetjebal het kinderen graag mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met de sporten. ‘Tijdens de lessen die het hele jaar door worden gegeven ontwikkelen de kids spelenderwijs cognitieve, motorische en technische vaardigheden ontwikkelen. Dit komt zeker terug in het concept van de kampen! Het zomerkamp draait om een combinatie tussen de sport, de bijbehorende vaardigheden en bovenal om heel veel plezier.’

Zomerkamp
Het zomerkamp is voor alle kinderen tussen de 3 en 12 jaar die graag willen voetballen of hockeyen. ‘Van de kleine hummels tot aan de wat oudere talentjes, voor ieder kind zijn er de juiste activiteiten die aansluiten bij de leeftijd. Van spelenderwijs beginnen met de vaardigheden tot aan serieuze hockey- en voetbaltrainingen met hoge kwaliteit, het is allemaal aanwezig bij het Zomerkamp van Panasj & Voetjebal.’

Inschrijven
Wil je kind graag hockeyen of voetballen? Hebben ze zin in een dag vol zon, muziek, sport en plezier? Schrijf ze dan in voor het Zomerkamp via de website. Mocht je in deze week verhinderd zijn, geen zorgen. Van 28 t/m 31 augustus is er een tweede zomerkamp! Inschrijven voor dit kamp kan uiteraard ook via de website.

Tijden en locatie
25 t/m 27 juli van 9:00 – 12:30 uur (3 t/m 4,5 jaar)
24 t/m 27 juli van 9:00 tot 16:00 uur (5 t/m 12 jaar)
Bij Hockeyclub VVV in Amstelveen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.