Pixabay

Zomers weekend : wat is er te doen in Amstelveen?

Amstelveen – Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, komen er nog een paar mooie zomerse dagen aan in Amstelveen. 

Ondanks dat het morgen officieel herfst wordt, kunnen we komende dagen nog genieten van de hoge temperaturen. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat er dit weekend te doen is in Amstelveen.

Kinderbaden Amsterdamse Bos
Dit weekend wordt het meer dan 20 graden en daarom worden beide kinderbaden in het Amsterdamse Bos gevuld met water. Dat wordt dus extra genieten dit weekend.

NK Drakenboot
Zaterdag kun je een kijkje nemen bij de het Nationaal Kampioenschap Drakenboot op de Bosbaan.

Rommelmarkt Paaskerk
Op zaterdag vindt de jaarlijkse rommelmarkt in de Paaskerk Amstelveen plaats. De opbrengst van de rommelmarkt gaat dit jaar onder andere naar de Voedselbank Amstelveen.

Winkelcentrum Kostverlorenhof 50 jaar
Zaterdag bestaat Winkelcentrum Kostverlorenhof 50 jaar! Dit vieren ze met gratis ballonnen, een springkussen en een dj. Wethouder Floor Gordon komt langs en opent de gevestigde indoor speeltuin.

Clean Up Day Amstelveen
Amstelveen doet op zaterdag 21 september  mee aan de Wereld Schoonmaak Dag ofwel World Cleanup Day. Het doel is om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Ook hierbij is wethouder Floor Gordon (afvalbeleid) aanwezig om het startsein van de dag te geven.

Pure Markt
Zondag De Pure Markt is een reizende zondags markt die zondag neerstrijkt in het Amsterdamse Bos.

Franse Dag Foodtruck Festival Amstelveen
Op zondag 22 september vindt de vierde editie plaats van het Franse Dag Foodtruck Festival Amstelveen op het Stadsplein.

Kijk voor alle activiteiten en evenementen op de AmstelveenZ Agenda.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.