Gemeente Amstelveen

Zonnepanelenactie Amstelveen: schrijf je in voor 11 april

Amstelveen - Vanuit gemeente Amstelveen en Energieloket Amstelveen wordt momenteel een zonnepanelenactie georganiseerd voor inwoners van Amstelveen.

Via deze tijdelijke actie wordt een hoge kwaliteit van zonnepanelen, een eerlijke prijs en een vrijblijvende offerte op maat gegarandeerd.

De populariteit van zonnepanelen is na het besluit van de Eerste Kamer om de salderingsregeling voort te zetten weer enorm toegenomen.

Inschrijven voor deze actie in samenwerking met Energieloket Amstelveen is vrijblijvend kan nog tot en met 11 april 2024.  

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN

De gemeente wil met de actie het opwekken van duurzame energie makkelijker maken en stimuleren.  Zonnepanelen verlagen de energierekening, verminderen de CO₂-uitstoot en wekken eigen energie op.

Alles over deze actie is te vinden op de website van het Energieloket Amstelveen (klik hier).

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit betreft een partnerbijdrage i.s.m. 'Amstelveen maakt het'


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen 19 apr. 2024 16:32

Boer Gerlach breekt alle records Cinema Amstelveen en komt zelf naar laatste cinema-vertoning

Amstelveen - De alom geprezen documentairefilm over de Amstelveense akkerbouwer Gerlach heeft alle records van Cinema Amstelveen gebroken. Gerlach zal bij de laatste vertoning van zijn docu in Cinema Amstelveen (dinsdag 30 april om 13.45 uur) in stijl aanwezig zijn, om te praten over het tamelijk overwachte, maar meer dan verdiende succes.  

Algemeen 19 apr. 2024 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.