Advertorial Gezondheid & welzijn

Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar

Binnenkort mag je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Woon je in de regio Amstelveen? Kies dan voor Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar.

Wat doet een zorgverzekeraar precies?

Ervoor zorgen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Dat doen we door afspraken te maken met de zorgverleners bij jou in de buurt. Met ziekenhuizen, met je huisarts maar ook met je fysio, je tandarts en je diëtist.

Waarom zou ik kiezen voor Zorg en Zekerheid?

Zorg en Zekerheid is al 200 jaar dé zorgverzekeraar voor jouw regio. Wij hebben geen winstoogmerk. Dit betekent dat wij ons alleen bezighouden met de beste zorg bij jou in de buurt. Wij kennen jouw omgeving en de zorgverleners goed. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan.

Wat doen jullie nog meer bij mij in de buurt?

Wij zijn er ook voor iedereen die langdurig zorg nodig heeft. In Amstelveen doen we dat bijvoorbeeld via de Sociale benadering dementie: samen met zorg- en welzijnsinstellingen krijgen mensen met dementie en hun naasten zorg en ondersteuning op maat. Kwaliteit van leven staat centraal, niet de ziekte.

Samen met de gemeente en de huisarts bieden we Welzijn op Recept. Een gesprek met een welzijnscoach van de gemeente wijst je de weg naar nieuwe dingen, vrijwilligerswerk of meer bewegen/meedoen in de buurt. Twee keer goed nieuws: je gezondheid verbetert vanzelf en de huisarts heeft meer tijd voor andere patiënten.

Wist je trouwens dat je dankzij Zorg en Zekerheid in Amstelveen op pad kunt met een gids van Gezond Natuur Wandelen of een oppashondje via OOPOEH? Ook rijden er elektrische duofietsen van Fietsmaatjes Amstelveen en kun je veilig sporten in het Amsterdamse bos bij roeivereniging Okeanos (daar hangt een van onze AED’s).

Meer weten

Wil je meer weten over Zorg en Zekerheid? Kijk dan op zorgenzekerheid.nl

zenzelogo.jpg

(Advertorial)


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.