Davey Photography, Davey Baas
112

Zwaar ongeval aan Nesserlaan; taxi te water

Amstelveen - Aan de Nesserlaan in Amstelveen heeft maandagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse nadat een taxi te water was geraakt.

De taxi is vermoedelijk tegen een bouwcontainer gebotst die aldaar langs de kant van de weg in de berm staat en  uitsteekt.

De taxi is van de weg geraakt en in het water beland. De brandweer startte eenmaal ter plaatse direct een reddingsoperatie voor de bestuurder. Ambulancebroeders hebben zich vervolgens over de bestuurder ontfermd, die naar het ziekenhuis is vervoerd. 

Het ongeval gebeurde rond half negen, in het midden van de Nesserlaan. De klap van het ongeval was tot diep in Waardhuizen te horen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de auto uit het water te halen.

112_nesserlaan_dprf.jpg
Duikers van de brandweer kwamen direct in actie

112_NesserlaandpPs.jpg

112-Nesserlaan_dpdb.jpg
De container die langs de Nesserlaan staat.

b112-Nesserlaan_3dpdb.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas, Rob Franken en Pieter Schilt


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.