VLN Nieuws
112

Zwaar ongeval Kudelstaart: motor en auto in botsing

Regio - Een motor en een personenauto zijn maandagavond in botsing gekomen op de Kudelstaartseweg in Kudelstaart. 

De motorrijder raakte bij de botsing zwaargewond en is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een tweede ambulance kwam ter plaatse en heeft inzittende van de auto nagekeken, maar deze persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

112_kudelstaart_botsing_vl_lbmotorauto.jpg
Foto's: VLN Nieuws 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het Fort in de bocht. De schade door het ongeval is fors. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.  De Kudelstaartseweg werd direct na het ongeval afgesloten en de politie startte een onderzoek naar de toedracht van de botsing.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.