Davey Photography, Davey Baas

Zwaar ongeval met motorrijder aan Zijdelweg

Bij een ernstig ongeval op de Zijdelweg in Uithoorn is vanavond een motorrijder zwaargewond geraakt.

De motorrijder kwam rond zes uur in aanrijding met een Mercedes-personenwagen op de kruising ter hoogte van de Arthur van Schendellaan. Tal van hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een gespecilaliseerd mobiel medisch team.

De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De schade aan zowel de motor als de auto is groot. De motor reed frontaal in de linkervoorflank van de wagen. 

De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en heeft het kruispunt deels afgezet.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.