Davey Photography, Davey Baas
112

Zwaar ongeval op kruispunt Beneluxbaan: meerdere gewonden

Amstelveen - Op het kruispunt Beneluxbaan-Sportlaan in Amstelveen heeft vrijdag aan het eind van de ochtend een zwaar ongeval plaatsgevonden, waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Twee personenauto's botsten op elkaar, waarbij 1 van de autos vol in de flank werd geraakt. De andere auto vloog de betonnen vangrail in. Getuigen spreken van meerdere gewonden. De auto's raakten zwaar beschadigd.

Hulpdiensten, waaronder drie ambulances, brandweer en politie, zijn in grote getale aanwezig. Het kruispunt is afgezet. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de botsing.

Het kruispunt staat in het teken van werkzaamheden in verband met de vernieuwing van de Amstelveenlijn.

beneluxbaan 2222222.jpg

benekuxbaan_ongeval_feb_2020.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.